GC 2011: Végleges dátumot kapott az új Zelda

A Nintendo frissítette a megjelenési listáját, pontosította az ősz folyamán érkező címek dátumait, illetve hozzácsapott egy-két újat is. Az új Zelda novemberben érkezik, de karácsonyra lesz még Mario, jövőre pedig a Pandora's Towerrel és a Last Story-val is játszhatunk.

A Nintendo megjelenési listája hosszú, akadnak rajta érdekesebb és érdektelenebb címek is, mi igyekeztünk a legjobb játékokat kiválogatni, ha valakit érdekel a Táncoló talpak második részének érkezési dátuma, dobjon egy mailt, elmondjuk neki.

A legfontosabb infó minden bizonnyal a Wii-exkluzív The Legend of Zelda: Skyward Sword megjelenését érinti: a japánok bejelentése szerint az új rész november 18-án landol az európai boltok polcain, aki pedig nem bír addig várni, beszerezheti az olcsósított játékokat tartalmazó Nintendo Selects sorozat tagjaként a Twilight Princess című epizódot szeptember 16-tól, illetve szintén ebben a hónapban jön az ingyenesen letölthető Four Swords is - a GBA-játékot 3DS-re, DSi-re és DSi XL-re szedhetjük le.

Karácsonykor esedékes az E3-on is bemutatott Super Mario 3D Land és a Mario Kart 7 megjelenése, szintén az ünnepekre időzítette a cég a Super Pokemon Rumble debütjét. Kirby az október 28-án érkező Kirby: Mass Attackben, illetve a decemberben megjelenő Kirby's Adventure-ben teszi tiszteletét újra, míg a Star Fox 64 3D szeptember 9-én, a Dragon Quest Monsters: Joker 2 október 7-én, a Professor Layton and the Spectre's Call pedig novemberben mutatkozik be.

Örömhír, hogy végre jön a Xenoblades Chronicles is: a játék holnap, azaz augusztus 19-én kerül boltokba, és a korábbi találgatások során Japán-exkluzívnak vélt The Last Story és Pandora's Tower is ellátogat Európába - igaz, csak 2012-ben.

30 komment - szólj hozzá!