GC 2011: Végleges dátumot kapott az új Zelda

A Nintendo frissítette a megjelenési listáját, pontosította az ősz folyamán érkező címek dátumait, illetve hozzácsapott egy-két újat is. Az új Zelda novemberben érkezik, de karácsonyra lesz még Mario, jövőre pedig a Pandora's Towerrel és a Last Story-val is játszhatunk.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#30
#28: Igazából nem annyira vészes, ebay co uk-n Buy it now-ba el lehet vinni 34 fontért postázással együtt, ami 12-13 ezer kb., cserébe sok játékot kapsz. De én mindig szeretem a régi címeket az eredeti konzolon, az eredeti verzión végigtolni :) Pl a Mario 25th editionben idegesített, hogy nem az eredeti NES verzió van, vagy pl azért vettem GameBoyt, hogy azon játszhassak klasszikusokkal :)
#29
ááá ez az olcsósított játékok nagyon jó ötlet:D be is szerzem a Twillight Princesst ha kijön ez a verzió:d:D a Super Mario Galaxy-k már megvannak de Zeldám még sajna nincs:/
#28
#23: Hát ha nem akarsz le maradni a régi zelda címekről , és van feleslegesen pénzed akkor ezt ajánlom neked : http://videogamemm.com/main/sites/default/files/images/101_1923.preview.JPG nem kell parázni , nem vírus :) Viszont eléggé drága darab .... Cserében rajta találsz 4 zelda játékot , 2 régi NES-t és a két fontos címet , Ocarina of time és Majoras Mask-ot . Sajnos ezt a promo Discet sosem lehetett kapni boltban , ezért igen ritka és húzós az ára . Gamecube controllerrel tolhatod a Wii-n :)
#27
#23: Ez igaz , sosem késő , itt nem is az anyagiakkal van a gond hanem az idő hiánnyal . Nagyon szívesen be zárkóznék 2-3 napra pár címmel :) De munka és kapcsolat mellet nem tudok/akarok annyi időt szakítani . Jó múltkor kb. 15-20 Címet találtam a Wii-re ami nagyon érdekelne ... Nagy részét az angol ebayn keresztül be tudnám szeretni "fillérekért" . És emellett még jönnek ütős címek a boxra meg a psre is . Ezt időben sajnos nem tudom megoldani :S Nagyon kár , de ami késik nem múlik :)
#26
#12: Nah ebbe minden benne van :D
#25
Givi6, neked valószínűleg nincs wii-d, és régebbi Nintendo konzolod se volt soha. Nem játszottál a klasszikusokkal, nem értheted ,hogy miért nyomatják őket. Te gondolom Cod-on nőttél fel, az tetszik, elfogult vagy. Egy kérdés, miért is akarsz akkor vitatkozni, ha jogod sincs állást foglalni arról amit ki se próbáltál?
A grafikát illetően: Teljesen mindegy! Mit kezdjek vele hogy jól néz ki ha 5 perc után otthagyom?
#24
#22: Köszi! Mondtam hogy láma vagyok, én a Főoldalon olvasgattam, nem a konkrét Hírek szekcióban :)
#23
#19: Sosem késő beszerezni egy Wii-t, főleg, hogy egyre olcsóbb lesz és neked mégcsak GC kompatibilitás sem kell. Én, idén januári vásárlóként nem győzöm pótolni a jobbnál jobb játékokat és sokszor az zavar, hogy nem tudok dönteni, hogy mi legyen a következő nagy cím, vagy nem tudom elég gyorsan befejezni a játékot, türelmetlenül akarok újjal játszani :)

Zelda Twighlight Princess-t 1 hónapja vettem, 30 óra tiszta játékidőnél járok a mentés szerint. Egy végigjátszás szerint ahol járok az kb a játék 2/3-a. Életem első Zeldája, de hogy szinte minden második szobában valamilyen feladvány van és csak a megoldásukkal tudok továbbjutni, az valami elképesztően szórakoztató élmény :) Alig várom, hogy az összes létező Zeldát végigtoljam :)

Valamint ha nincs Wii-d, akkor a Mario Galaxy-król is lemaradsz... Remélem minél előbb lehetőséged lesz pótolni ezeket a hiányokat ;)
#22
#21 A legutolsó hír alatt oda van írva hogy : További hírek, de ha pl 5 hónappal ezelőtti hírt akarsz megtekinteni akkor:
1. Rákattintasz Friss Hírek
2. Jobb oldalt ott van hogy archívum, és ott a legrégebbi hírhez visszamenőleg az összeset megkeresheted
#21
Srácok, nyilván láma a kérdésem de hogy lehet a hírek oldalt lapozni?
#20
#19: Ezt ki javítanám * De mikor látok egy olyan fantasztikus játékot mint a Zelda *

Illetve hogy hozzá szóljak a hírhez is : Tuti nagy cím lesz ezis mint az összes Zelda , és sajnos én ismét le maradok róla ... Xenobladesnek láttam múltkor a Trailerét , ígéretesnek tűnik. Bár nem vagyok nagy RPG fan .
#19
#3: Nekem itt dekkol az összes konzol , még a régi dreamcast meg a gamecube is . Játszottam egy halom excluzív címmel , ps2ön is és a mostani gépeken is . És még a mai napig elő veszem a Gc-t hogy toljuk a haverokkal a Super Smash Bros.-t , és a mario partykat . Na ezt eddig egy konzol sem tudta utánozni . Attól hogy valami grafikai csoda , attól az automatikusan jó játék ? Ennyire csőlátású ember lennél ? Szerinted a COD nem egy erőltetett folytatás ? Látsz te különbséget a részek között ? Látod nem hiába maradandók a nintendo címek , de ha nem is játszottál egyikkel sem akkor te miről beszélsz ? attól hogy látsz egy játék borítót tudod milyen ? De ha még nem esett volna le a nintendo teljesen más irányba halad mint a másik 2 cég , ő okosan ki marad a konkurencia harcból , és az eredménye látszik az eladásaiban is . És NEM vagyok nintendo fanboy , nincsen Wii-m , mert főképpen az Xboxon játszom . De mikor látom egy olyan fantasztikus játékról mint a Zelda , ami sajnos sosem lesz Box cím , akkor bizony nagyon sajnálom hogy nem próbálhatom ki . A kommentedről már le lehetett vágni hogy nagyon ostoba ember vagy , gratulálok.
#16
#15: :D
#15
#14: Ontod te a hülyeséget magadtól is. Ekkora tapasztalat ellen senki nem mer vitázni.
#14
#13: XD velem nem lehet vitázni XD
#13
#11: tudod a filmeket és a konzolokat+ videójátékait nem bölcs dolog össze hasonlítani :P kicsit különböznek
#12
#10: Először is javaslom ennek a listának a végigolvasását:
http://www.ign.com/top/modern-games
Nem egy Nintendo címet fogsz találni, pl. Mario Galaxy 2 a 4. helyet kapta.

Másodszor is javaslom, hogy legalább egy Mario Galaxy-t tolj végig, én sem kezdem el szidni a 8 óra single player játékidőt adó, majdnem rail-shooter CoD-ot.

Harmadszor ajánlom, hogy az eladások tekintetében nézd meg ezt:
http://www.vgchartz.com/worldtotals.php
és ezt:
http://www.vgchartz.com/hardware_totals.php
Meg fogsz lepődni, hogy amióta világ a világ, a Nintendo kb 2/3-os túlsúlyban van a top 50 szoftverben és hardverben is megmutatja, hogy mit tud.

Negyedszer: A Nintendonak köszönheted a mozgásérzékelős irányítást, az analóg kis joyodat a kontrollereden, a 3D világ megjelenítést, amit a Mario 64-ben alkottak meg és ahonnan kb a hátulnézeti játékok születését lehet számítani és még megannyi dolgot.

És utoljára: mindenkinek meg van a maga véleménye és a maga igényei. Az, hogy azt hogy adja elő az illető, már más kérdés. Lehet trollkodva és lehet normálisan. Egyszer próbáld ki az utóbbit, jobb lesz tőle neked is és mindenki másnak is, hidd el.
#11
#5: Ezt már egyszer írtam, de leírom mégegyszer, mert találó. Továbbolvasás előtt javaslom az i betűnél keresd meg az irónia szót, hogy értsed a mondani valómat. Tehát:

Képzeld, nem rég láttam a Másnaposok 2-t és k*rva sz*r film volt. Sokkal rosszabbak voltak az effektek, mint a Transformers 3-ban, még csak nem is volt 3D, mint az Avatar és egyébként is, már láttam olyan filmet 20 évvel ezelőtt is, amiben esküvőre készülnek a srácok és legénybúcsúznak. De nagyon utálom az ilyen sz*rságokat, én ennél királyabb csávó vagyok!!!4444négynégynégy