2013-ban jöhet a Fable negyedik része

Vad pletyka hétfő estére, de jobb híján közzétesszük, hátha jó kis találgatás kerekedik belőle. Az Official Xbox Magazine úgy tudja, Peter Molyneuxék már a Fable negyedik részén agyalnak, amely terveik szerint két év múlva kerülhet boltokba - persze a kinectes mellékágat mindenképpen megkapjuk.

Ha tetszik, ha nem, a kinectes Fable napvilágot lát majd, igaz, közelharc nem lesz benne, így gyakorlatilag csak az fogja megkülönböztetni egy railshootertől, hogy a játékos szabadon járkálhat majd benne - legalábbis Peter Molyneux ezt állítja, erre még a korábbi gameplay felvételek sem szolgáltattak bizonyítékot.

Mindezek mellett azonban, ha minden jól megy, a Fable-széria továbbra sem ért véget, legalábbis az Official Xbox Magazine ismeretlen forrásból származó pletykái szerint egyáltalán nem: a lap úgy tudja, hogy a Fable IV 2013-ban fog megjelenni. És hogy ezt mivel indokolják? Elég csak ránézni a Fable-sorozat megjelenési ciklusaira, abból pedig bárki kikövetkeztetheti, hogy két év múlva jön az új, kontrolleres rész. Hát persze - azért tessék fenntartásokkal kezelni a fent leírtakat!

20 komment - szólj hozzá!