2013-ban jöhet a Fable negyedik része

Vad pletyka hétfő estére, de jobb híján közzétesszük, hátha jó kis találgatás kerekedik belőle. Az Official Xbox Magazine úgy tudja, Peter Molyneuxék már a Fable negyedik részén agyalnak, amely terveik szerint két év múlva kerülhet boltokba - persze a kinectes mellékágat mindenképpen megkapjuk.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#20
Az 1 volt az örök kedvenc, és bár mindenki mondta, hogy de x*r lesz a 3 a 2 után, én nem akartam elhinni...most nem tudom mit gondoljak, TÉRJENEK VISSZA AZ ELSŐ ALAPJAIHOZ.

***SPOILER A 2-HÖZ***

Ha kell, akkor legyen még egy olyan torony, és megint legyen egy "világtisztítás", csak most visszafelé, a középkorba vezessen :P
#19
Off: Ha valaki tudna abban segíteni hogy a Fable1-t Pc-n tudjam irányítani gamepaddal, ne csak bill+egérrel. Előre is thx!
#18
#16: A zenéje ugyanaz maradt többnyire,de valóban az első rész fele kellene visszakanyarodniuk.A 3. rész után mondjuk nem fűzök a 4.részhez túl nagy reményeket.
#16
Az első rész mese hangulatát kell visszahozniuk a négybe hogy jó gém legyen. Ebbe a meseszerű hangulatba beletartozik a story, és az a varázslatos zene ami a többiből hiányzik. Az elsőben lévő boss harcok is hiánycikkek a következőkben....De a remény hal meg utoljára.
#15
Szerintem a legjobb az lenne ha vegre feltalalnanak benne a GAME OVER screen-t. En azert utalom a Fable sorozatot (2-t vegigtoltam, az 1-3-t csak probaltam) mivel egyszeruen TUL konnyu. A harc teljesen feluletes, a gazdasag primitiv, az interaktivitas a tobbi karakterrel meg nagyon kezdetleges... Molyneux meg egy hazug arc aki a Populus 3 ota semmi igazan jot nem alkotott.
#14
#13: Én pont azt bírtam, a fable szériával ahogy váltzott. Végigjátszottam mindegyiket, és az amikor rádöbbentem, évekkel az első rész végigjátszása után, hogy "hé, én itt már egyszer voltam, mégis milyen más" nekem ez sokat dobott a hangulaton. Pl ami az egyben Oakvale volt, a 2ben Lidérláp, és ott próbéltam megkeresni a régi házam :) És akkor az 1 Kastélya és Lugasköve, hogy alakult át a 3 nekem sokat hozzádobott az atmoszférához, mert mindíg volt egy kis nosztalgia.

És nekem a 3 is tetszett, mind humorban, mint egyediségben, de miután kb 12 óra alatt végigjátszottam és néztem a crediteket, akkor elüvöltöttem magam "Mi a ki--- ku-- élet?! Ez most komoly" Szóval akármennyire is hozta a színvolnalat, a rövidsége miatt, nem lehet véleményem szerint fable-nak nevezni, pedig az egyik kedvenc sorozatom, és lassan egy évtizede játszok vele
#13
A legjobb az lenne, ha a Fable 2 színvonalát céloznák meg hangulatban a 4. résszel. Esetleg új életet lehelnének belé esetleg egy olyan lépéssel, hogy a feudális japánban játszódna, valamikor az első rész idején, vagy 2. rész idején, tehát egy totál új vonalat választanának :) Szerintem hatalmas ötlet lenne :)
#12
Nos én is csak az eggyel játszottam és nem volt rossz de amit most hallok a játék sorozat lejtőn száguld a kinectes változat egy szakadék a négy pedig nagyon remélem egy ugrató.(remélem érthető amit mondok)
#11
Elore kivancsi vagyok ,hogy miket fog igergetni Molyneux papa, s abbol mennyi valosul meg.

En meg nem temetnem ,hiszen van spiritusz az univerzumban. Csak ugye a fejleszto-csapatba is kellene.
#10
#5: kinetectesre gondoltam batya :D
#9
Én bevallom hogy csak a 2-vel játszottam de azt végig is toltam mert a story nagyon jó volt meg a kalandok is benne a 3-mat sokan lejárjátok ennyire rosszul sikerült,mert akkor nem rontom el ami megfogott a fableban és nem játszom a 3-mal.
#8
Fable 1 az egyik kedvenc RPG-m, remélem hasonlít a 3.ra
#7
a harmadik részét én is végigkínlódtam!!!és úgy döntöttem elég volt belőle!!!!egy nagy rakás szar az egész!!
#4
Hát igen, a 3-as is elég gyenge lett... a 2-esben volt valami új és ami még megragadta az embert... a 3as meg még olyan sem volt mint az első rész meg a második egybevéve... Talán ha legalább 30 órás lett volna a játék nem is érződnének annyira a hiányosságok... A 4-es meg sztem is nagy nulla lesz... De ne legyen igazam
#3
én pc n játszottam, vele. az 1 az nagyon teccet még mindig tolom néha-néha.. a 3 meg egy nagy darab szar, megvolt az ajánlott gép igényei csak xp volt a gépemen, és kb a játék 2. órájánál lefagyott az egész.. kipróbáltam win7 el, de nem teccet:S
szóval már engem se vhogy érdekel ez.. főleg hogy nem lesz benne közelharc-.-
#2
2 még valamennyire jó volt a többi már szar... hidegen hagy már ez a játék :/ molineuxnak meg már csak a szája jár
#1
ez egyszerűen nem tud érdekelni, teljesen elfogják rontani :P