Final Fantasy XI XBOX360 konzolra!!!!!

  • Írta: Isaac
  • 2005. május 18.
  • Hír
Link másolása
Olyan bejelentést tettek közzé az Xboxos fejesek, hogy első olvasatra azonnal leesett az állam!

Az EA bejelentette: több mint 160 játék készülőben van, 40 pedig közvetlenül a konzol megjelenés után várható. A Microsoft a legsikeresebb XBOX játékok átiratát ígéri.

A Microsoft múlt heti Xbox 360 premier show-ja, ami az MTV-n volt látható, igazi lavinát indított el. A hivatalos megjelenés nyárra tehető, a Microsoft pedig megtartotta a szokásos éves sajtótájékoztatóját az E3-on, hogy még több hírmorzsát osszon meg a médiával a konzol tulajdonságairól és a várható játékok listájáról. Az esemény nem sokkal a Sony PlayStation3-leleplező sajtótájékoztatója után indult, sejthetjük, hogy nem véletlenül.

A legnagyobb meglepetést az a bejelentés okozta, hogy a (MS fő riválisainak számító Sony és Nintendo cégek partnereként ismert) Square Enix fogja prezentálni a Final fantasy XI Xbox 360 és Xbox Live verzióját. Ez lesz a Square Enix első Microsoft konzolra készült járéka, továbbá a játék harmadiki meghódított platformja a PC és PS2 után.A FF XI a sorozat tagjai közül elsőként vált interneten játszhatóvá, az XBOX-verzió csúcs-grafikával lesz megáldva, és az új konzol minden tudását kihasználja.

A gép megjelenési dátumán és árán kívűl a legfontosabb dolog a kompatibilitás kérdése.A Microsoft mindössze annyit közölt, hogy a konzol „lefelé lesz kompatibilis a legsikeresebb Xbox játékokkal”. A homályos utalás talán arra utal, hogy a Microsoft attól fél, hogy előfordulhat az, mint a Playstationok esetében, vagyis néhány PS1-es program nem működött a Sony új cuccán. .

Habár a jövőbeli tulajdonosok több mint 200 XBOX játék közül válogathatnak majd kezdetben, természetesen a legnagyobb várakozás a 360-as játékokat előzi meg. A megjelenést követő 3 hónapban 25-40 játék kiadását tervezik, ám a fejlesztők jelenleg is több mint 160 progin dolgoznak.

A bejelentett játékok között találhatjuk a Tecmo vadiúj Dead or Alive 4-ét, és a Capcom-os zombis-mészárlós Ded Rising-ot, amelyet a legendás Keiji Inafune vezetésével fejlesztenek. Az EA listáján kb. 360 cím szerepel, mint pl. a Madden NFL 06, Need for Speed Most Wanted, vagy a The Godfather, jól mutatva azt, hogy az óriáscég igen komolyan veszi az új játékkonzolt. Múlt hét óta tudjuk, hogy az Xbox Live két különböző csomagban lát napvilágot. A Silver verzióban a játékosok lehetőséget kapnak hang-és szöveg továbbításra, plussz természetesen az alap funkciókkal, míg a Gold kiadás különböző multiplayer játékjogokat, és spectator-módot is tartalmaz. A MS azonban jóságos: minden gamer, aki csatlakozik a Live-hoz, egy hónapig ingyen élvezheti a Gold verzió előnyeit.

5.
5.
Myko Alto
Juhééé! Na az mekkora lenne?!?!?! Meg a Gran Turismo! :D:D:D
4.
4.
fojesz
Majd ha jön a tekken... boxra... :)
3.
3.
Myko Alto
Igen, de ezt azért mégsem gondoltam volna!
2.
2.
fojesz
Tehát nem véletlenül mondták, hogy nagy céegeket szerződtettek... :)
1.
1.
Myko Alto
Na azért ez dúrva! Xre Final Fantasy... na ez már sok! Nem elég, hogy egy csomó jó game csak Xre gyün, erre most még ez is?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...