TrackMania 2: Canyon - hass, alkoss, gyarapíts!

Szeptember közepén egy régi ismerős teszi ismét a tiszteletét az arcade autós címek felhozatalában: a TrackMania mindig is a masszív méreteiről és a felhasználói tartalmáról volt híres. Új köntösben, még pazarabb felhozatalt kínál a Canyon - egy ütős kis montázs kalauzol bennünket.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#21
#20: Tényleg fizetős lett a Nations Forever? Steamen még azt írja ingyenes, bár ha fizetős lett az sem érint engem mert megvan a United Forever. Megéri megvenni kb. 2000 forintért.
#20
#18: igen,az borzasztó húzás volt.Főleg,hogy játszottál,ledobott a játék mindenkit,és mire visszamentünk már fizetős lett..
#19
Viszont azt nem értem ez miért nem jön konzolokra?
Amúgy nagyon király a régiek is nagyon jók voltak...
#18
Én a Nations-ökkel játszottam sokat. Jó lesz ez is csak kár, hogy nem lesz ingyenes. Mostanában viszont azt láttam a Nations Forever is fizetős lett, meg kell venni hozzá a United-et, ez szerintem elég gáz húzás volt. Amúgy tetszik a Canyon mind tartalomban, grafikában és minden másban is.
#17
jó a TrackMania :)) szeretem
#16
Törölt felhasználó
#15: De valószínűleg itt is úgy lesz, mint az összes többi TM-ben. Szóval átlehet egymáson hajtani, mintha szellemek lennének a versenyzők.
#15
hakydakillahModerátor
200 versenyző egyszerre? Nekem egy régi álmom válhatna valóra ezzel a játékkal. Autós multiban mindig a versenyzők száma szokott alacsony lenni. Itt meg mekkora lehet 200. helyről indulva előzgetni a népet :-D Ez nálam tuti vétel!
#14
Nee! Kedvenc számom megy a videóban :O:D
[Nero - Me and you (Dirtyphonics remix)]

Am rohadtjónak tűnik a game és ennek a klippnek a hatására már nálam is várós :)
#13
nagggyoonnn jóóóó pc - re jön.. zsííír :D
#12
Nagyon jó lesz!
#11
Teccetős =D
#10
Ez nagyon tetszik :D
#9
Egyszer játszottam régen a trackmaniával azóta nem de ezt a trailer látva azonnal fel buzdultam és érdekel és kiakarom próbálni.
#8
akarom. most.
#7
Imádom a TrackMania sorozatot, és a Canyon nagyon brutális lesz.
#6
Ha már fantázia autózás, inkább ez mint az nfs run! Nekem teCCik.
#5
#1: mutáns

másik dolog dobozos kiadás lesz?
#4
#1: Az ilyen játékok? Ez az egy van ebben a stílusban ember! xD
#3
#1: Ilyen játék nem is igen van még egy. :)
#2
háát...