Steam - csak a változások kezdete

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár manapság a Steam az egyik legfejlettebb online játékos szolgáltatás, Gabe Newell szerint a többi cégnek nem másolnia kellene őket, hanem azon gondolkozni, mit hozhat a jövő: a Steam ugyanis jelenlegi formájában szörnyen elavulttá fog válni pár éven belül.

A Valve nagyfőnöke, Gabe Newell, nyilatkozott a Steam jelenlegi helyzetével kapcsolatban, s habár látja, hogy több cég is igyekszik koppintani a digitális terjesztés nagyágyúját, nem biztos, hogy ez jól sül majd el számukra. Gabe szerint a probléma ott kezdődik, hogy a konkurensek ránéznek a Steamre, elhatározzák, hogy csinálnak ők is egy ilyet, de mire elkészülnek, már drámaian megváltoztak a dolgok. Jelenlegi formájában a Steam nagyon elavulttá válna pár éven belül.


"Mi is nagyon rettegünk a jövőtől. Elég megnézni, mi történik az Apple, a Google és az Android háza táján, s hogy mindez miként fogja átalakítani a nappalikat a jövőben. Érdemes odafigyelni az OnLive-ra is, hogy az miként integrálódik a televíziókkal" - nyilatkozta Newell. A Valve tehát igyekszik a jövőre koncentrálni, s úgy alakítani a Steamet, hogy az a változások élén járjon, s mindig a csúcsot nyújtsa.

12.
12.
caleb007
Múlt héten próbáltam ki az Onlive-ot és azt kell mondjam, nem hittem volna de meglepően jól működik a gyakorlatban még t-home-os nettel is. Pedig a közelünkben jelenleg még szerver sincs. Szerintem az Onlive egy zseniális megoldás, csak még nincs kiépítve.
9.
9.
Extol
Nemtom hogy miként lehetne még ennél is jobb a steam
7.
7.
vmiki88
#4: Rakni is fognak bele, még fejlesztés alatt áll. Honnan tudom ezt? -> http://www.totaltf.hu/hirek/2011-03-23_meet_the___/
6.
6.
SSJ Gábriel
Erre csak két szót lehet mondani: STEAM FOREVER!!!
5.
5.
Optimus Prime
#4: Én is ezt szeretnék. Screenshot készítő már van - és bármilyen Steamre felvet játékkal működik! - van böngésző és chat az overlay-ben, meg sok más jó dolog.
Az Origin meg tényleg csak egy Steam copycat. Bárki nézze meg a Steamet majd az Origint, csak utóbbi fehér és a Community részleg nagyon szegényes.

A Steam az elmúlt 1-1,5 év alat is sokat fejlődött, én nem hiszem hogy ezzel leállnának. Ott a béta Trade funkció.
4.
4.
KENKILL
Egy videórögzítő szolgáltatást rakhatnának bele :) Őszintén szólva én már csak azt hiányolom. Origin meg társai pedig tényleg szánalom, mindenki csak másolni akarja. Hajrá Steam!
3.
3.
hedzsooo
Haaat, ha ez esetleg 1enlore csak 1 BLOFF is, h inkabb csak raijesszen a konkurenseire, eleg jol sikerult szerintem. :-)
2.
2.
Necreon
<--- Hű steam felhasználó since 3 years, nem véletlenül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...