Videón a Mortal Kombat Arcade Kollection

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Megjelent a klasszikus Mortal Kombat epizódok HD-re húzott gyűjteménye, így már a tapasztalatlan játékosok is megtudhatják végre, miért ajnározzák folyton az öregek az első három epizódot. Mindez kiegészül online ranglistával, multival, achievementekkel vagy trófeákkal. Előzetesünk is van hozzá.

Biztos minden őszes halántékú játéktermi fan tudna mesélni arról, amikor azt a kevés zsebpénzét is a Mortal Kombat gépekbe ölte, míg meg nem jelent a játék az otthoni masinákra is. Bizony, a hírhedt verekedős sorozat első három részéről beszélünk, mely a minap látta meg a napvilágot PSN-en és XBLA-n. Az Other Ocean felel a portért és remek munkát végeztek, mert korunk számos online fícsöre bekerült a kalapba. 9.99 dollárért vagy 800 MS pontért bárki rávetheti magát.

Pláne egy ilyen videó után:

13.
13.
William Munny
Hasonló érzésem van, mint a Psycho újrafeldolgozásánál. Fölösleges. Sokkal jobban örültem volna, ha kiadják az eredeti grafikával a hőskorszak részeit, nagyjából egytizenhatod dvd-t foglaltak volna el.
12.
12.
NECROSMOKE
#3: PC-re szerintem felejtsd el.
11.
11.
NECROSMOKE
#2: Pfffffff???? O_o Hard Drive LOL és XD(lol és ikszdé)Márpedig a HD az High Definition-ra értette és az is.A régi MK-s gémeke HD grafikával felturbózva mint a God of War sorozat is meg a Splinter Cell meg még egy halom PS2(PlayStation 2) gém.
10.
10.
vinisoundz
Mame emulátoron mindegyik arcade mk-val lehet játszani. Az tényleg arcade, mikor elindítod, hallod azt a hangot is mint a játéktermekben mikor indult a gép, csak azt a kemény kapcsoló kattanást nem :)
9.
9.
NECROSMOKE
Csúcs gém, amúgy nagyon könnyű kimaxolni(100% trófea vagy 100% achievement)
8.
8.
Optimus Prime
#4: Pedig folyton azzal jött minden hír itt(!, hogy lesz PC-re is letölthető formában. Bár a videókat elnézve...
6.
6.
keiji maeda
de ezt nem értem ez már majdnem egy éve megjelent ... vagy ez nem ugyanaz akarna lenni ?? http://www.gamestore.hu/ps3/jatekok/termek/4401
5.
5.
Ezeket a régi cuccokat nem úgy teszik HD-re, hogy HD felbontás lesz, hanem egy HD-re kihúzott keretben. Nem láttátok a Street Fighter 3 demóját live-on vagy networkön? Szedjétek le és meglátjátok.
4.
4.
thrillseeker
A HD-re húzott nekem úgy hangzik mintha a grafikáról lenne szó. Korábbi hírekből is így rémlik. De lehet, hogy tévedek sajnos.
zoenn világosítsál már fel minket légyszives!

PC-re ma jelenik meg ha jól tudom.
3.
3.
ribizly
2.
2.
Gotham123
#1: Szerintem a HD-t nem úgy értette,hanem mint Hard Drive.
1.
1.
thrillseeker
Na de hol itt a HD?
Vagy ezek még a régi gameplay jelenetek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...