Ronaldo a Pro Evolution Soccer 2012 dobozán

A Konami nem éppen egy gyorsreagálású ezred: míg az EA már jó ideje nyilvánosságra hozta, kiknek az arcával fogja eladni az új FIFA-játékot, a Konami mostanáig húzta a bejelentést. Persze azért annyira nem kell rohanniuk, elvégre még kicsivel több, mint két hónap van a megjelenésig.
  • Írta: InGen

Kommentek

#39
#34: FONTOS MECCSEK, mond ez valamit? :D Kis csapatok ellen mindig jól ment CR-nek de a nagyok ellen sokszor csak vergődik meg önzőzik és meccsenként 5-10 felesleges lövést enged el. :)
#38
Manchester United a király
ott jó nyomta most dudva
#37
#36: nekem nem az a bajom, hogy valaki ezzel vagy azzal játszik, de ha a fifa11 olyan okos játék lenne, mint a pes 2011, akkor azt mondom te is okosan választottál, csak az a baj, hogy a fifa buta igénytelen mézes-mázasságra vágyó emberek játéka és nincs annyi taktikai lehetőség beállítás benne, mint a pes-sekben. És mindig ezért van a vita, mert az okosabb(pes) játékra vágyokat nem elégíti ki a fifa buta játékmenete és flippergolyó fizikájú labda látványa. És nem értik, hogy egy inteligens ember ezt hogyan is választhatja játéköröm szerzés szepontjából. De amúgy általában semmi baj nincs azokkal az emberekkel sem akiki a fifát választják, mert lehet, hogy ők, amikor játszani akarnak egy foci programmal, akkor nem akarnak gondolkodni.
#36
#32: megszólalt az IQ.. ?
#35
#29: sok itt a madridista/pc felhasználó úgy látszik :D szegény ember fifája a pes, költsétek erre a megspórolt kis pénzeteket, megéri! :))
#34
#31: Láttad a 6-o-át xD
#33
#26: IQ...
#32
#8: Igen, Messi 1 nagyon jó csatár , de aki szokott meccset is nézni nem csak az eredményeket h Messi hány gólt lô, az tudja h Xavinál az ész.
#31
#28: Én Real drukker vagyok már régóta, ezért nem kellemes kimondanom de úgy érzem Messi jobb player.. :) Fontos meccseken valahogy jobban megy neki CR-nek meg nem annyira. Plusz CR megint elkezdett önzőzni amit nem szeretek annyira, rengeteg labdát ellő.
#30
#28: Látom te is az agymosottak közé tartozol, akik a hiszik hogy a Barcelona bundázik.
És az is jó hogy egy két és fél éves eseményt hozol fel:D.

Amúgy a FIFA játékélményben meg sem közelíti a PES-t, de az elvakult rajongók ezt sose fogják beismerni.
#29
#26: A fifa egy vicc. Egy nulla. Pont amennyi a te agyad :D
#28
Itt a kommenteket olvasva az jutott eszembe, hogy hogy létezik, hogy a barca-ból isten van csinálva, hogy Messi így meg úgy....Igen tény h jó játékos, de CR is legalább ilyen jó, vagy hangyányit jobb....most ö a legeladhatóbb játékos és ezt a húzást a Konami jól csinálta, akármilyen kategoriás játéka van....jah am csak bepattant, h anno a barca szart se ért a Chelsea ellen csak ugye bár birok, kis pénz oda és mindgyárt nem kell 11est adni:)
és ha kiutáltok ez van de akkor is Essien az akit jobban értékelek mint egy csatárt...szal ennyi
XD
Csőőváz mindenkinek...Real drukkerek hajrá, barca-ások meg mehetnek a pokolba
#27
YTy
Legközelebb arról is írjatok cikket, ha megváltozik a Coccolino maci bundaszíne
#26
az évek óta a Fifa mögött kullogó, B kategóriás futball-szimulátor megtestesítője végre megkapta a megfelelő reklámarcot, tökéletes választás!
#25
"A Konami nem éppen egy gyorsreagálású ezred: míg az EA már egy jó ideje nyilvánosságra hozta, kiknek az arcával fogja eladni az új FIFA-játékot, a Konami mostanáig húzta a bejelentést."
Már 10 napja nyilvánosságra hozták, kb. a Gamescom idején, vagy kicsivel utána.
Szóval szólhatna úgy is, hogy "A Gamekapocs nem éppen egy.." :)

Egyébként megnéznélek én is, hogy milyen arcot vágsz, miközben lősz. :D
#24
#22: Igen ez, mert a sok 6-10 éves gyerek ha meglássa Ronaldot a dobozon, akkor már egyből azt mondja az apjának, hogy "Ronaldóóó!!!!!! Apa-apa-apááá...létszi vedd meg nekem!!!! Igérem jó leszek, a szobámat kitisztitom, anyunak szót fogadok..."
Úgy hogy szerintem a Konamitől ez egy jó húzás volt, bár az biztos, hogy Ronaldo szerződtetése nem volt 10 forint...
#23
Sajnálom hogy most már nem Messi a PES reklámarca pedig jobb játékos mint Ronaldo.
Visca el Barca!
#21
Hab
#20: *Ugyan! :)
#20
Hab
#10: Barca/Real? Ugyam! Bayern über alles!!