Ingyenes a DC Universe Online első kiegészítője

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem kérnek majd pénzt a DC Universe Online első kiegészítőjéért, amely a jövő héten jelenik meg PC-re és PlayStation 3-ra. Az expanzió főszereplője Zöld Lámpás lesz, és nemcsak új helyszínekkel, de egy új erőtípussal, a Fénnyel is meglepi majd a rajongókat.

A DC Universe Online első kiegészítője a Fight for the Light alcímet kapta, s még a júliusi Comic-Conon jelentették be - igaz, akkor úgy tudtuk, hogy a Green Lantern mozi körüli hájpot meglovagoló adalék 10 dollárba fáj majd. Jó hír azonban, hogy a Sony végül a hétvégén megerősítette: a rajongók hűségét látván mégsem fog pénzt kérni a kiegészítőért, azt mindenki ingyenesen érheti el szeptember 6-tól kezdődően.

Hogy mi lehet ennek a hirtelen pálfordulásnak a valódi oka, afelől csak találgatni tudunk, mindenesetre a DC Universe Online játékosainak - játsszanak PC-n vagy akár PS3-on - érdemes lesz letölteni a DLC-t, mert a Zöld Lámpás tiszteletére egy új erőtípussal, a Fénnyel gazdagodhatnak majd, illetve három teljesen új helyszínre - S.T.A.R. Labs, Coast City és Sciencells Prison - is ellátogathatnak a küldetések során.

5 komment - szólj hozzá!