inFamous 2: Festival of Blood - újabb kedvcsináló

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
Újabb kedvcsinálót kapott az inFamous 2 első méretesebb kiegészítője, a Festival of Blood. Bár a trailer nem túl hosszú - ellenben meglehetősen rövid -, azért a kívánt hatást elérte: szívünk szerint már most vámpírokat irtanánk, a vérre szomjazó Cole MacGrath sokkal keményebb arc, mint a halandó.

Aki nem emlékezne: az inFamous 2: Festival of Bloodot a Sony gamescomos konferenciáján jelentették be, megjelenése pedig októberben várható, és csak a PlayStation Networkről tölthetjük majd le. Bár kiegészítőről van szó, a játékot elvileg önállóan is futtathatjuk, nem kell hozzá az eredeti inFamous 2, így ha valakinek jobban fekszik a vámpírokkal teli New Marais, illetve ahogy a fejlesztők mondják, "az inFamous 2 sötétebb oldala", itt az alkalom, hogy belevesse magát az élvezetekbe! Októberben jön a kiegészítő, addig érjétek be ezzel a csekély hosszúságú előzetessel:

5.
5.
p3ti
Nem rég rendeltem meg a német ebayről a játékot , már k*rvara kíváncsi vagyok :) Bírom ezeket a Zombis/Vámpíros kiegészítőket , főleg hogy annyira jól sikerült a RDR undead nightmare is .
4.
4.
nero66
1#: Remélem tudod hogy 2 percet elvettél az életemből... :D

Remélem jó lesz, mert maga az inFamous 2 király lett!!!!!!!!!!!! :D
3.
3.
adriano28
elkezdem nézni hd ba mondom 1 perc jóság jön, közbe meg csak a szarság jött ..:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...