A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a szeptember, végre vannak játékmegjelenések - most nem csak úgy mondjuk, tényleg vannak. A listán több nagyobb cím is felvonul, érkezik a Dead Island, jön a Resistance várva-várt harmadik része, kapunk új Warhammer 40.000-játékot és visszatér a Star Fox is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#23
Amugy sztem tok jo a Dead Island.
#22
#21: Az veszi meg aki szereti a sportot es van kidobni valo penze. :)
#21
Úgy egyébként, ki a fene vesz ilyen Tiger Woods feelinges játékokat? Fel nem tudom fogni mi értelme, inkább keressen valami flash golfos játékot! Vannak már egész jók.. szerintem.
#20
#17: Amit láttam belőle nekem is a borderlands jutott eszembe.
És azt nem is értem miért kapott sok helyen rossz kritikát az is. Mai napig sikeres a játék (közel 4-4.5milla elfogyott belőle). Én most szereztem be, de eddig a legnagyobb pozitív csalódásom. 18óra után még sztem a felénél se vagyok és egyáltalán nem unalmas egyedül sem.
Hát még online co-opba.
Na ez a D.I. is vmi hasonló lehet akkor érdemes kipróbálni.
#19
Nem tudjátok véletlen mikor jön ki a Sikoly 4 és a Torrente 4 ????
#18
És ebben a Tiger Woods PGA Tour-ban benne lesz még mikor az asszonnyal kell, golfütővel verni Woods fejét, vagy az csak az előző verzióban volt? :))
#17
#13: Szerintem meg jó lett a Dead Island. Kicsit szokni kell de megvan a maga hangulata és elég kihívást is ad egy adott szint után. Kicsit olyan Borderlands-feeling jött elő nekem, van a két játék között egy-két hasonlóság. Szerintem ez is ugyanúgy meg fogja osztani az embereket. Bugokkal meg eddig nem találkoztam kifejtenéd mit értesz bughalmaz alatt? A grafika sem lett rossz szerintem, kicsit lassan tölti be a környezetet meg a távoli dolgokat de ettől függetlenül korrekt, hozza a szintet. Coopban meg aztán tényleg tök jó lehet, bár azt még nem próbáltam.
#16
ezek közül egyik sem egy nagy durranás
#15
#14: már megtörtént és 1 óra után ment az uninstall :D
#14
#13: akkor ne adj ki érte pénzt !! :D
ha érted mire célzok !!
#13
aki a dead islandért pénzt ad ki az azzal a lendülettel egy "balfasz" feliratot rakhat a homlokára... összelopkodott szar szemét bughalmaz az egész

viszont WH40K várós :D
#12
Dead Islandot meg a resi3-t várom, a többi az nem nagyon érdekel!
#11
#10: All hail Khrone!
#10
#7: Skulls for the Skull throne! :D
#9
nem értem ezt a sok rinyálást a dead island grafikájával kapcsolatban. vannak sokkal nagyobb negatívumai is. amúgy meg sandbox játékhoz képest a grafika bőven jó.
#8
Néhány játék a fentiek közül már tegnap megjelent! Ez az egész rovat így jócskán vesztett az aktualitásából.
#7
Blood for the Blood God! Pénteken megyek is Space Marine-ért. Az út röpke másfél óra lesz, de megéri. Úgy is mondják itthon hogy mozduljak ki.
#6
Az a w40k kép baromi jól néz ki.
Elnézve a pontjait ez is olyan,hogy a világa nélkül egy gyenge játéknak állítják be, de ezt vhogy együtt kéne nézni. Vagy pedig úgy,hogy aki nem w40k rajongó az ne vegye meg:)

A dead island is vegyes. Kapőásból le lehet írni, ugyanakkor vannak akik meglátják benne azt ,hogy mitől is jó a játék. Én azért várok vele.
#5
Space marine! Space marine! Space marine! Space marine!
Kár, hogy káosz barátaimmal nem nyomulhatok benne mondjuk.. :(
#4
#3: +1 a Játék nem rossz de a grafika ... Meg az irányításban is van amikor azt írja hogy RS akkora konzolport sajnos