Syndicate - bejelentés, jó minőségű képek

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A hétvégi Origin-szivárgás után ugyan gyakorlatilag biztosra vehettük, hogy igazak voltak a Syndicate feltámasztásáról szóló pletykák, az Electronic Arts azonban csak hétfőn jelentette be hivatalosan a játékot, ahogy az első normális méretű és minőségű képek kiadásával is máig várt a kiadó.

InGen már remekül összefoglalta a korábban kiszivárgott infók alapján, hogy mire számíthatunk az új Syndicate-ben, ezért nagyon nem is ismételnénk magunkat, azt a néhány plusz infót viszont eláruljuk, amit még ki lehetett hámozni a hivatalos bejelentésből.

A játékot az Electronic Arts és a Starbreeze Studios (The Darkness, Chronicles of Riddick) készíti, korábban Project Redlime néven futott a cím. Megjelenése a jövő év elején várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, viszont nem felülnézetes stratégia lesz, hanem inkább Deus Exre hajazó FPS. A játék története szerint 2069-ben szindikátusok háborúznak egymással (szám szerint három, a Eurocorp, a Cayman Global és az Aspari), mi a Eurocorp spéci ügynökét alakítjuk majd, akit mindenféle augmentációval szereltek fel, ami révén le tudjuk lassítani az időt és irányítani tudunk más szuperkatonákat is többek között. A játéknak egyelőre a négyfős kooperatív részét erősítették meg multiplayer fronton.

 

 

Bónuszként kaptunk nyolc képet a játékból, illetve látható a véglegesnek tűnő dobozborító is - ezek közül párat szintén láthattatok már, viszont minőségüket tekintve a mostaniak sokkal jobbak, így érdemes átnyálazni őket!

5.
5.
Matt8888
Nem rossz nem rossz :D kicsi sin city feeling
4.
4.
LnB
Korai még, de képek alapján nincs meg a hangulata, de bármi lehet. Az időlassítást meg kiheverhetné már a játékipar lerágott csont, és unalmas. Még Max Payne egyben ütött de azóta eltelt pár év.
3.
3.
giga321
Nagyon helyes Deus Ex-re hajazó FPS jöhet nyugodtan várom szeretettel. Most úg is a Hard Reset jön ki a héten az is olyasmi féle fajta.
2.
2.
Mortis
Ha nem lesz olyan mély, mint a Deus Ex, akkor kipróbálásra sem lesz érdemes. Engem még mindig felháborít ez a szó szerinti nézetváltás. Tisztában vagyok vele, hogy csak így eladható s ez sajnos sokat elmond a mai játékosközösségről.
1.
1.
AnimeWarlord
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...