TGS 2011: Bayonetta-folytatással érkezhet a Sega

Bár az elmúlt hetekben megint fölmerült, hogy hamarosan bemutathatják a Bayonetta új részét, akkor a Sega mindent tagadott. Most a TSSZ tudta meg egy nevét elhallgató jóakarótól, hogy a Tokyo Game Shown már biztosan ott lesz a Bayonetta folytatása, sőt animációs film is készülhet a cím alapján.

A TSSZ nagy adag pletykával szolgált a minap, ezek mindegyik a Segával hozható összefüggésbe. A forrás kiléte ismeretlen, de a lap azt írja, már korábban is kapott tőle olyan fülest, ami később beigazolódott.

A legérdekesebb minden bizonnyal a Bayonetta régóta várt folytatását érinti, amit a TSSZ szerint a héten kezdődő Tokyo Game Show falai között mutathatnak majd be. Konkrétumokat nem hallottunk a címről, így az sem világos, hogy rendes folytatást, esetleg valamilyen spin-offot fogunk kapni, de az még kiderült, hogy a Sega animációs stúdiója, a Marza Animation Planet is dolgozik egy projekten a Bayonetta név alatt.

További érdekesség, hogy nem kizárt, hogy az év végére várt Sonic Generations PlayStation Vitára és Nintendo Wii U-ra is megjelenik majd. A játékot eddig Xbox 360-ra, PS3-ra és 3DS-re jelentették be, de állítólag a kód már készen áll a Vitára is, ami pont az ünnepi szezonban landol a japán boltok polcain. A TSSZ úgy tudja, a Wii U-port akkor fog elkészülni, ha a többi változat sikeres lesz - ha az elvárások alatt teljesít a játék, akkor a Nintendo új konzoljára egy másik Sonic érkezik majd.

És végül: Yakuza 5. A játékot már korábban leleplezte a Sega, akkor azonban a korábbi részekhez hasonlóan PS3-exkluzívnak képzeltük a címet. Mint most kiderült, nem kizárt, hogy a játék Vitára is megjelenik, ami nem lenne meglepő: a kézikonzolos Yakuza-ág folytatása még mindig PSP-re készül ugyanis.

A héten kiderül, mi a helyzet pontosan.

4 komment - szólj hozzá!