Egyesítené a CS-rajongókat a Global Offensive

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 13.
  • Hír
Link másolása
A Counter-Strike rajongói tábora jelenleg két részre van szakadva: valakik képtelenek felállni a klasszikus 1.6-os verzió mellől, néhányan pedig már rég áttértek a Source-ra, sőt, azt is unják. A Global Offensive-vel a fejlesztők célja a teljes rajongótábor egyesítése, egyetlen zászló alá.

A Global Offensive egyik feladata, hogy egyesítse azokat a tulajdonságokat, amiket a Source-ban és a Counter-Strike 1.6-ban szeretnek az emberek, s így egy olyan termék jöjjön létre, amiért mindenki rajongani fog. Ezt a bázist még tovább növelik a konzolos verziók megjelentetésével - legalábbis így gondolja Chet Faliszek, a játék vezető fejlesztője.


Érdekes módon a Global Offensive projektvezetője, Ido Magal kicsit ellene beszélt azzal, amikor ezt követően azt nyilatkozta, valójában semelyik korábbi játéknak nem akarnak megfelelni, a fejlesztés egyetlen célja ugyanis a kompetitív jelleg elkapása: "Meg akarjuk fogni azt a kompetitív élményt, amit nagyon nehéz összehozni a Counter-Strike: Source-ban. Ezzel akarjuk azt elérni, hogy mindenki maximálisan tudja élvezni a jól kiegyensúlyozott öt az öt elleni harcokat."

Faliszek végül hozzátette, hogy a Global Offensive-re úgy gondolnak, mint az igazi Counter-Strike 2-re, s ennek megfelelően valami újat szeretnének nyújtani.

30.
30.
Extol
Aki 1.6 fanatikus az szerintem sem fog áttéri GO-ra max kipróbálja de nagyobbrészt tuti 1.6 os marad már csak azért is mert aki azt a verziót érzi, abban jó, akkor nem fogja otthagyni, mert már 10 éve nyomja és olyannyira a vérében vannak a mapok, meg a játék rendszere hogy ha eddig nem tért át Source-ra (ami határázottan jobb) akkor már ezután sem fog GO-zni.
29.
29.
LtK
#27: Kettőnk közül akkor szerintem te nem játszol Coddal ;) én mai napig játszok vele és CShez képest kb semmi recoil nincs ;) Persze ha nem célzol rá igen szórnak a fegyók, de ha igen akkor ott kb minden golyó odamegy ahova célzol ;)
28.
28.
#27: Amiben nem volt semmi recoil konzolon (pc-n nem tudom), az a Medal of Honor 2010-es változata volt...na ott tényleg szinte mindegy volt mivel lövök.
27.
27.
#13: Jah, szerintem sose játszottatok coddal multiban, egyáltalán nincs kivéve a recoil, a moderen warfare 2-ben nagyjából kb az ACR és az M16 (burst) lőtt kb pont ugyanoda (az accuracy értékek legmagasabbak), egy AK47 szór mint a picsa...de hát persze annyit játszottatok vele hogy elfelejtettétek...
26.
26.
adye
#22: Vettél egy liter tejet tegnap, veszel ma, holnap max drágább lesz...
25.
25.
biohazard rex
#23: manapság egyre sűrűbb hogy kiveszik pl. halo reach, bezzeg a codokban van :3! (mikor nem célzol)
24.
24.
goblinfing
békén is lehet hagyni minket inkább csinálják hl episode 3-at mint ezt..
23.
23.
Zoom3r
Én kicsit félek ettől az új Cs-től. Először is ugye Source engine-el dübörög és ha az emlékezetem nem csal a CS:Source-ba pont az engine miatt nem tudják tökéletesen kijavitani a hitboxot(legalább is ezt olvastam anno). Kb 3 év 1.6 után kipróbáltam a Source-ot, majd lefordultam a székről, annyival könnyebb volt találatot bevinni és 1x-2x olyat ami még a mesébe sincs. Másodszor ha tényleg igazak a pletykák és ilyen no recoil-os baromságokat raknak bele, akkor ez az életbe nem lesz e-sport játék és a cs rajongók se fogják díjjazni.
22.
22.
Darox
Ez mind szép és jó, de számomra most a legfontosabb kérdés: Akinek megvan az 1.6, és a Source is, az kap majd bármi féle árengedményt a GO-ra? Mert nem fogok érte 10k-t kiadni...
21.
21.
Hubert Cumberdale
Azé jó lenne, ha azok jönnének inkább ide háborogni, hogy ez nem cs, akik tényleg fullon benne vannak a cs-ben. Szóval a nagy cs-sek. Nem ilyen játszottam már egy-két partit haverokkal azt megmondom milyennek kell lennie a csének. Ez elég gáz.
20.
20.
LtK
#17: Azért a 2 között van egy kis különbség. Normális ember azt a pajzsot nemigazán használja =D max ha szórakozni akar de azért meg felesleges belerakni, mivel Warokon meg alapból tiltott. Az új CS meg pontosan az ilyen warokra lesz kitalálva oda meg nemigazán kéne a pajzs,de lehet tévedek. Mindenesetre szerintem a pajzs hülyeség és attól még a CS CS lesz, hogy nincs benne pajzs. Ha pedig itt a kevlar-ról lenne szó elnézést, de ebből a "pajzs ami az 1.6ba van" arra következtettem. Az viszont tényleg kell a játékba =D
19.
19.
lacy8
Jah és tényleg Codositva van játszottam min a 2vel CS-CoD és ég és föld de game play alapján ez már inkább CoD-ra hasonlit :S
18.
18.
lacy8
"Faliszek végül hozzátette, hogy a Global Offensive-re úgy gondolnak, mint az igazi Counter-Strike 2-re, s ennek megfelelően valami újat szeretnének nyújtani."

Én ezzel nem vagyok kibékülve teljesen az 1.5 1.6 CScz Source mi volt akkor eddig - 2. counter strike ?
17.
17.
Teuton
#15: Vedd el a feszítővasat Freeman-től és már nem az igazi Half-Life. Vedd el a pajzsot CS-től és már nem az igazi CS. Also...

"ki nem szarja le loool..." (- tanulj egy kevés modort, ha szépen megkéred anyád biztos segít
16.
16.
bem
a régiek kiöregednek lassan mind (1.6-sok) és jönnek az uj skillek akik nem hiszem hogy 1.6-al fognak nyomulni hanem pl. Global Offensive-el és ott lesz a nagyobb közzösség =de ehhez az is kell hogy jó e-sport gamma legyen. majd meglátjuk mi lesz.
15.
15.
Dark_Temptation
#12: honnét tudod, hogy nem lesz benne? és ha nincs benne pajzs? ki nem szarja le loool...
14.
14.
shatterhand
#10: Köszi szépen! Erre voltam kíváncsi.
13.
13.
LtK
#4: Úgy lesz, hogy főleg a konzolosok javára lecsökkentik a recoil-t meg amúgyis mert az a menő ha kb tök mind1 mit csinálok pontosan oda lövök ahova célzok. Ez van a Codokban, és mivel látják, hogy erre vevők az emberek így csinálják. Félreértés ne essék, szeretem a codot, de azért a realitással nincs megbarátkozva =D
12.
12.
strike19
Szerintem őrültség.Úgy se fognak az 1.6-osok átérni főleg pajzs nincs is a játékba ami az 1.6-ba van.
11.
11.
Teuton
#4: Lehet tévedek, de szerintem nem a Battlefield-rajongók miatt veszik ki a visszarúgást :P
10.
10.
ribizly
#6: Na szóval. Mivel a CS alapvetően egy mod-ként indult meg a világmeghódítás útján ezért van az 1.6. Ez azt a verziót jelenti, amit már hivatalos környezetben lehet játszani (a steam-ben). Sokan az 1.5-öt tartják még mind a mai napig a menőnek. Ezek mind a half-life motorjára épültek. Utána némi várakozás (na meg a Condition Zero, ami szintén egy kicsit csinosított, de próbálkozás volt csak) után kijött a HL2 engine-jére a Source engine-re alapozott CS:Source. Ez az ami a mai napig a "legfrissebb" CS játék. Remélem nagyjából válaszoltam. :)
8.
8.
Pigsy
A lényeg, hogy hozzák vissza a rohampajzsot! :D
7.
7.
shatterhand
#5: ismerek pár ilyen arcot
ők mind azt mondták, hogy pc-n érdekli őket, konzolon nem
6.
6.
shatterhand
#2: THX
semmit se tudtam meg végülis,hogy mi az a source meg 1.6
De nem is írtam arról,hogy a konzolos és a pc tábort akarják összehozni. (az egy korábbi hír volt, itt meg nem is arról volt szó, szal nemtom hol utaltam volna rá)
De, hülye is lennék,ha pc-s ellen játszanék ps3on. Sőt azt is annak tartom aki megpróbálja.
5.
5.
Khaszás
#4: Én ebbe nem lennék olyan biztos mivel úgy néz ki lesz egér és bill támogatás tehát onnantól kezdve segg mind1 h most Pc vagy Ps3... lehet azt se foglya tudni h most az illető 1 konzolról játszik és hűha le tod lőni.. :D Másrészt meg sztem sok olyan régi motoros csés van akik régen sokat tolták és azóta már lett konzoljuk ezek elképzelhető h megveszik (én még gondolkozom rajta.. valószínűleg a pénzen fog múlni..:P)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...