TGS 2011: Tízpercnyi a Skyward Sword prezentáció

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 14.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo a Tokyo Game Show előtti konferenciáján a novemberben megjelenő The Legend of Zelda: Skyward Swordot is bemutatta, Shigeru Miyamoto a szokásos lelkesedéssel lépett színpadra és fejtegette a várva-várt játék újdonságait. Tízpercnyi videónk van róla, csekkoljátok!

Két videó futott be a minap, az első Shigeru Miyamoto teljes Zelda-bemutatóját vonultatja fel a TGS-ről. Az első néhány percben a szeptember 28-án megjelenő The Legend of Zelda: Four Swordsot láthatjuk: a GameBoyra megjelent klasszikust február 20-ig ingyenesen tölthetik le a Nintendo DSi-és 3DS-tulajdonosok.

Utána pedig jöhet a novemberben Wii-re érkező Skyward Sword várva-várt bemutatója és legújabb trailere. Az előadás anyagát kissé sűrűre vágták a készítők, meglehetősen gyorsan ugrál az egyes jelenetek között a videó, de talán pont ezért érdekes: nagyon jól látszik, hogy mennyi változatosságot zsúfoltak a készítők az új részbe.

5.
5.
volkornka
Ez is nagyon jónak tűnik, kár ,hogy ennyit kell, kellet rá várni.
2.
2.
Kicsit olyan ez nekem, mintha régi c64-es vagy épp dos-os hőskori AD&D-ket néznék vissza. Legalábbis hangulatában ... Lehet, beújítok egy nintendó emulátort :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...