TGS 2011: Új látnivalókon a Super Mario 3D Land

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo konferenciájáról nem hiányozhatott a derék olasz vízvezeték-szerelőnk, Mario sem. A Super Mario 3D Land - ahogy már ismert - 3DS-re érkezik és Miyamoto bácsi szerint lényegében egy 2D-s játékkal van dolgunk, melyhez térhatás párosul, így rögtön kézre fog állni. Képeink és videónk is vannak!

A játék kihasználja a konzol dönthető funkcióját, de csak bizonyos pályákon. Nagy varázslat nincsen, ugyanazt a finomrahangolt játékmenetet kínálja, mint pl. a Galaxy, annál is inkább, mivel Miyamoto szerint elvileg egy 2D-s játékkal van dolgunk, mely 3D-ben pompázik. Mivel a japán cég húzócímével van dolgunk, remélhetőleg a minőség is igazodik a hagyományokhoz. A Super Mario 3D Land november 3-án jelenik meg Japánban, két héttel később Európában. Csekkold a bájos médianyagokat!


17.
17.
volkornka
#12: Én is játszottam nes-en. Összes Marioval játszottam szerintem. Nekem szinte mindegyik tetszik.
15.
15.
jszili32
12.
12.
Hubert Cumberdale
#10: Egy régimotorosnak a nes-es superm mario az egyetlen mario, Ezek csak gagyi vackok. Még a pápa is megszentelheti, ezen az se változtatna.
11.
11.
Naridar
Nagyon jól néz ki eddig, szerintem ezért venni fogok egy 3DS-t. Legyenek benne jó pályák és legyen hosszú és könnyen megüti majd a 64 és a Galaxy szintjét.
10.
10.
volkornka
#9,8: nem hiszem el, hogy például a Super Mario 64 bugyuta, vacak, szar.
Super Mario 64 has been placed high on "the greatest games of all time" lists by many reviewers, including IGN,[11][12][13] Game Informer,[14] Edge,[41] Yahoo! Games,[15] GameFAQs users,[16] and Nintendo Power.[42] Electronic Gaming Monthly awarded the game a Gold award in its initial review, and in Edge magazine, Super Mario 64 was the first game to receive a perfect score.
Még ma is játszom vele néha:)
8.
8.
hogy nem unják még ezt a szart.
az igazi hc mario még nesen volt, azóta fosrakás. super mario 3-t pl ronggyá játszottam, nem is értem mit húzzák. nyilván a pénz miatt, ez a nintendo egyetlne jónak mondható címe. de olyan hangja van szerencsétlen marionak, mint vmi herélt majomnak.
7.
7.
volkornka
#1: 0:40-es rész tényleg faja:)
Nekem így első ránézésre tetszik, biztos jó lesz, végre még1 jó kis game 3ds-re.
6.
6.
#2: Ez akkora flame volt haver, hogy most neked lassan véged lesz itt mint a botnak :D

Egyrészt Mario ellenes flame, hogy 5-10 évesek játszanak vele csak, ami baromság, másrészt cosplay ellenes, mivel a legtöbb cosplayes biztos hogy 14 feletti személy...menj vissza inkább Crash Bandicootozni (mivel két o-val írják a kedvenc platformkirályod, de semmi gond :D:D). No offense! :)
3.
3.
Kumite
#2: Játszottál-e már végig egyetlen egy Mario játékot is? Ha igen, és mégsem tetszik, nincs azzal semmi baj, nem jöhet be mindenkinek... De ha nem, akkor meg nem is értem, hogy miből gondolod, hogy 5-10 éves lányoknak való.
2.
2.
Amúgy ez pont az amire mindig is vágytam... volna, ha 5-10 éves japán kis-csaj lennék, vagy egy cosplay party, vagy nem tudom. De mivel nem vagyok az, ezért az eheti "lesbian wet, cosplay, foam party" belépőmet sem kaptam meg :)))

Másfelől, még mindig a "Crash Bandicot" és az "Abe's Oddysse" számomra az isten és minden platformok királya !
1.
1.
Kumite
0:40-nél kegyetlen :D

Ez annyira meg fogja dobni a 3DS eladásokat, hogy a haterek és a nem haterek is csak lesni fognak ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...