TGS 2011: Itt az Asura's Wrath előzetese is

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 17.
  • Videó
Link másolása
Kissé elsiklottunk az Asura's Wrath előzetese mellett, pedig hát a Tokyo Game Show egyik legjobb anyaga ez, de tényleg. A kétperces szösszenet kellően változatos, belefért egy raklapnyi ellenfél a kisebbektől kezdve az egészen nagyokig (nagyon nagyokig), aztán kapunk egy "Folytatjuk" feliratot. Izgulunk.

Persze az Asura's Wrath befogadásához kell gyomor, ez kétségtelen, de akinek nincsen baja ezzel a stílussal, garantáltan jól fog szórakozni. Asura félisten, akit megfosztottak az erejétől, mellesleg pedig a lányát is elrabolták, jó lenne hát őt visszaszerezni, mielőtt baja esik. Nagyon komoly, ahogy ereje teljében hősünk plusz négy kart növeszt, képességeiről pedig mi sem árulkodik jobban, minthogy a nála sokszor nagyobb ellenfelekkel is el tud bánni. A játékot pont egy éve, a tavalyi TGS-en mutatta be a Capcom, megjelenése a jövő év elején várható PS3-ra és Xbox 360-ra.

11.
11.
Teuton
A fene is megeszi ezt. Az egész a Shirou Emiya-i szintet fogja képviselni (lásd: people die, If they're killed) ahogy ezeket a párbeszédeket én itt elhallgatom...
10.
10.
LnB
Örülni kell az ilyen egyedi, és különleges próbálkozásoknak, és tisztelni a fejlesztőket, hogy van új ötletük, nem egy meglévő címet, univerzumot dolgoznak, fel hanem kitaláltak egy teljesen újat.
9.
9.
nero20
megeszi a GOD OF WAR már seholsincsen igen jo jo játék de jönek ujabak is amik jobak lesznek
8.
8.
Dresa
de itt a végén ez egy másik karakter? a maszkos?
v ő asura?
7.
7.
A Droid
Giga0509: lenyeg?
megeszi a god of wart....
6.
6.
Giga0509
Jól nézki csak kár h azt se tudom mi történik.
5.
5.
bali182
Az összes ázsiai (vagy csak japán, nem tudom) médiaanyagra jellemző amit itt is látok: Teljesen kivehetetlen, hogy mi történik. A furcsa mozgások, és a nagyszemű karakterek csak ráadásként bosszantanak, de ez valakinek még tetszhet is.
4.
4.
Razielhu
Ez a játék vagy hatalmasat fog szólni, vagy egy hatalmas bukás lesz. Olyannyira szélsőséges így a videók alapján, hogy én a köztes utat nem tartom túl valószínűnek..
3.
3.
Mortis
A zene nem kicsit volt western hangulatú...Furcsa házasítások fognak történni ebben, de ha megfelelően adagolják a komponenseket valami igazán észveszejtő is kifőhet.
2.
2.
BloodyDeath
Nagyon igéretesnek tetszik, de a történet is biztos nagyon fogja magát adni, a tájak változatoságából itélve. Legalább is csak remélni merem, hogy nem olyan lessz, hogy futunk a sivatagban, oszt a másik pálya meg egy űrhajón játszodik.
De egy biztos, hogy nagyon komálom az ilyen planéta elpusztitos überfasza laza kemény Songokus combokat. :)
Szeretettel várom.
1.
1.
givi6
még nem vártam ennyire egy japán játékot !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...