Grand Theft Auto IV - megvan a 22 millió

Egy múlt heti előadás alkalmával a Take-Two vezérigazgatója elárulta, hogy állnak jelenleg a legfontosabb sorozatai eladások terén. Az abszolút csúcstartó természetesen még mindig a Grand Theft Auto, melynek negyedik része éppen nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: 22 millió példány talált gazdára belőle.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#30
és a bully?
#29
Borderlands: 4,5 millió

Ez azért nem semmi, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a Borderlands egy teljesen új IP!
#28
Igen az de a GTA5 sokkal jobb lesz:D
#27
Üdv! Először is dicséret a cikk írójának! 22 millió? Az egész szép kis szám. Bár nem is csodálom, mert a GTA IV - egy fantasztikus játék.
#26
#23: +1!!!!!
U.i.: :OOOOO
#25
Nekem ami a GTA IV-ben nem jott be, az a Windows Live volt, nagy sz@pi volt az az elejen benne. Szerencsere most mar javult az is sokat. :-)
#24
Legjobb az 1. meg a 2. rész volt. :)
#23
#22: To my mind... Vice City 4ever! :D \w/
#22
#16: Jó csak lélektelen az egész legjobb a 3 volt meg a vice city nekem ezek adták legjobban de én Mafiás vagyok mert aza hangulat felűlmúlhatatlan főleg az 1-nél ami a kedvenc gamem de a 2 is nagyon tetszett...
#21
Az mind szép és jó hogy 22 milliót darabot adtak el,nekem is meg volt a Vice City a San Andreasz ja meg a gta4 és a Ebisode of Liberti City meg még az öszes része is de itttttt lennne az ideje már következö résznek és remmélem olyan változatos lesz a környezet mind a San Andreasban ja és jáchosak kaszinóban is mert azt szeretem szóval legyen olyan minta San Andreas csak jobb grafikával mint a San Andreaszbam.Jól mondom? igazam van vagy igazam van :D
#20
Szép szám az tuti, és nem is csodálkozom, hiszen egyik kedvenc gémem.
#19
Azért az a szám konkrét.. 22 millió lehetett tudni, hogy nagyon sikeres lesz..hát az lett. :D Nekem a Complete Edition van meg hát nem csalódtam egy kicsitse!!
#18
#14: Sokmindent hallottam már, hogy a GTA 4 jobb így-meg jobb úgy, bizonyos szempontokból nézve ez igaz is, de hogy a GTA 4-nek jobb a hangulata, mint az SA-nak? Ilyet még nem pipáltam. Mindenkinek más jön be, oké, megértem. De azért eléggé meglepődtem ezen.
#17
na akkor ideje az 5. Részről vmit elárulni...GYERÜNK LEGALÁBB 1 SCREENSHOTOT !!!
#16
Jó is az a GTA IV :D
#15
én egyszer néztem a vice cityt, és az alap gta4et, mert azt mondták jó, és valahogy nem bírtam vele játszani, nem tudom miért egyszerűen nem motivált a játék tényleg nagy és kidolgozott lehet de valahogy nem a jó irányban, de olyan semilyen is volt az egész vagy nemtom ... mindegy.
#14
#11: A San Andreas erőssége a terület nagysága. Maga CJ, elég buta volt, plusz a szövegkönyv se volt egy nagy eresztés, szinte csak fuck, shit, motherfucker stb volt. Hangulat terén jobb a GTA IV. Bár szerintem eddig a legjobb hangulat Vice Cityben volt, szóval azt lenne nehéz überelni. Pedig a TBOGT elég erősen Vice City stílusú lett, néha már olyan érzésem volt, hogy a hivatalos utalás a következő helyszínre, új Vice Cityre. Ezt tovább erősítette a későbbi EFLC extra a VC FM.

A hírt illetően nekem is van pár GTAm. Összesen 5 darab. :)
#13
:OOOOO
#12
:OOOOOOOOO


Ui.: ezt muszáj volt :D
#11
A San Andreas akkor is jobb! Nehéz lesz überelni, ha egyáltalán sikerül valaha.