Új partnert keres a Marvel a Bosszúállókhoz

A tegnap kiszivárgott Avengers-videó után a GameSpot kifaggatta a Marvel illetékeseit a projekt kapcsán, akik közölték a lappal, hogy a kiadó jelenleg is partnert keres a jövőre mozikba kerülő Bosszúállók film hivatalos játékváltozatának elkészítéséhez. Ki legyen az szerintetek?

Bár a kiszivárgott háromperces gameplay anyagot töröltette a Marvel a YouTube-ról, aki látta, alapvetően elégedett volt vele: az Avengers játékváltozata formabontó módon belső nézetből követte az eseményeket, a játékosok a Bosszúállók összes tagjával játszhattak volna, s miután mindegyik más képességekkel rendelkezett, természetesen kooperatív módot is terveztek a programba.

A fejlesztést végül a THQ az ausztrál stúdiójának bezárásával együtt lelőtte, ami kapcsán a Marvel azt nyilatkozta a GameSpotnak: a jogokat visszakapták, "a kiadó jelenleg a terjesztési és licencelési lehetőségek felmérésének korai fázisánál tart". Az Avengers alapján legutóbb 1996-ban készült játék, a Data East verekedős játéka a játéktermekben mutatkozott be.

Most éppen a jövő nyáron mozikba kerülő filmváltozat miatt nagy a felhajtás a cím körül, ebben azok a színészek tűnnek majd fel, akiket korábban is láthattunk az érintett szuperhősök, így Captain America, Thor, Iron Man és Hulk bőrében - illetve többnyire, mert Edward Norton nem vállalta Bruce Banner szerepét. Ezek a karakterek korábban mindannyian megkapták a maguk önálló, bemutatkozó filmjét, ahogy az egyes játékváltozatok sem maradtak el, amiket a Sega fejlesztett egytől-egyig. Na, attól mentsen meg minket valaki!

10 komment - szólj hozzá!