Európába is jön az Oblivion évfordulós kiadása

Az ászak-amerikai The Elder Scrolls rajongók már javában játszhatnak az Oblivion ötéves évfordulójára megjelent kiadással, szerencsére a Bethesda nem hagyja cserben az európai rajongókat sem, így e hét végén mi magunk is beruházhatunk rá. Pont tökéletes lesz a Skyrim megjelenéséig.

Másutt ugyan már a nyár folyamán megjelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion 5th Anniversary Edition, ám a Bethesda csak most közölte le az európai megjelenés dátumát. Most már megnyugodhatunk, mi magunk is kezünkbe vehetjük az elcsúsztatható fémdobozban érkező masszív csomagot.

Habár ötéves játékról beszélünk, az kétségtelen, hogy a műfaj egyik alapkövével van dolgunk. Az Oblivion a non-lineáris RPG-k királya, címét csak a folytatás, a Skyrim hódíthatja el. Az évfordulós kiadás ezen felül tartalmazza a frissített alapjátékot, a Knights of the Nine és a Shivering Isles bővítményeket, Cyrodill, valamint a Shivering Isles helyszínének térképét. Kapunk még egy bónusz DVD-t is, mely a játék fejlesztését mutatja be - mindezt nagyságrendileg egy újonnan megjelenő videojáték árának a feléért.

Ja és a dátum. A The Elder Scrolls IV: Oblivion 5th Anniversary Edition szeptember 23-án jelenik meg PC-re és konzolokra, azaz e hét pénteken kereshetjük a boltokban.

8 komment - szólj hozzá!