Európába is jön az Oblivion évfordulós kiadása

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Az ászak-amerikai The Elder Scrolls rajongók már javában játszhatnak az Oblivion ötéves évfordulójára megjelent kiadással, szerencsére a Bethesda nem hagyja cserben az európai rajongókat sem, így e hét végén mi magunk is beruházhatunk rá. Pont tökéletes lesz a Skyrim megjelenéséig.

Másutt ugyan már a nyár folyamán megjelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion 5th Anniversary Edition, ám a Bethesda csak most közölte le az európai megjelenés dátumát. Most már megnyugodhatunk, mi magunk is kezünkbe vehetjük az elcsúsztatható fémdobozban érkező masszív csomagot.

Habár ötéves játékról beszélünk, az kétségtelen, hogy a műfaj egyik alapkövével van dolgunk. Az Oblivion a non-lineáris RPG-k királya, címét csak a folytatás, a Skyrim hódíthatja el. Az évfordulós kiadás ezen felül tartalmazza a frissített alapjátékot, a Knights of the Nine és a Shivering Isles bővítményeket, Cyrodill, valamint a Shivering Isles helyszínének térképét. Kapunk még egy bónusz DVD-t is, mely a játék fejlesztését mutatja be - mindezt nagyságrendileg egy újonnan megjelenő videojáték árának a feléért.

Ja és a dátum. A The Elder Scrolls IV: Oblivion 5th Anniversary Edition szeptember 23-án jelenik meg PC-re és konzolokra, azaz e hét pénteken kereshetjük a boltokban.

8.
8.
Extol
7.
7.
Hab
Kár hogy egy darab boltba nem látni hogy érkezik majd pc-s verzió :(
6.
6.
Motig
#3: van egy olyan bolt ahol kemény 1 font(uszke 300 ft) a posta magyarba...(nevét ne kérdezd nem tudom sajna)
5.
5.
Mortis
Hóha. Erre úgy hiszem befizetek.
3.
3.
erasmus
#2: Miért kellene ismerős? Manapság még szállítási díjjal is olcsóbbak mint itthon, jórészt.
2.
2.
karneol81
#1: Hát még én! Sajnos sajátként nem volt meg eddig. Nem tudom honnan rendelsz,de pl érdemes beszerezni Angliából játékokat ha van ott ismerősöd.
1.
1.
Ennek igazán örülök.!. (és mellette igazán nagy sajnálattal látom, hogy ahonnét rendelni szoktam -nem írom ki, nehogy reklám legyen- ott még csak az előre rendelhető játékok között sincs... :( )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...