Nyitott világú játék a God of War fejlesztőitől?

A Sony Santa Monica jelenleg egy be nem jelentett címen dolgozik - tudtuk meg a cég állásajánlatait vizslatva. A legszebb az egészben, hogy új stílussal próbálkoznak Kratos atyjai: egy nyitott világú játékot hegesztenek nagy titokban, melynek semmi köze nem lesz a korábbi frencsájzaikhoz.

Az állásajánlatok között csemegézve több érdekes dolog is a felszínre kerülhet, még akkor is, ha csak pletykaszinten beszélhetünk a Sony Santa Monica következő munkájáról. A God of War 3 tavaly robbantott PS3-on, biztosra vesszük, hogy a stúdió munkatársai azóta sem unatkoznak. A hírre elsőként a G4TV lett figyelmes, s abból kiindulva leszögezhetjük, hogy a kaliforniai csapat tutira nem God of War-játékon munkálkodik, hanem egy teljesen új címmel van dolgunk.

Vezető pályatervezőket keresnek a be nem jelentett projektükhöz, a sikeres pályázónak tapasztaltnak kell lennie a témában, főleg a nyitott világú játékok terén - olyan szakembert várnak, aki "némi pluszt" mindig képes hozzátenni a már meglévő alapokhoz. Szakít tehát a lineáris játékokkal a Sony Santa Monica, az új fejlesztésükben már bármerre kalandozhatunk.

A Sony persze mélyen hallgat a témáról.

12 komment - szólj hozzá!