Gears of War 3 - nem varrtak el minden szálat

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Amikor egy sorozatot nézek, sokszor nem tudom eldönteni, hogy mi tetszik jobban: ha maradnak még kérdések a végén, vagy ha a készítők megválaszolnak mindent. A Gears of War történetéért felelős hölgyemény most elmondja, hogy a trilógia végén ők sem adnak mindenre választ.

Akinek már volt szerencsére végigjátszani a Gears of War 3-at, az valószínűleg tapasztalta, hogy a történet a korábbinál sokkal mélyebb, sokkal összetettebb, méginkább karakterközpontú, és végre egy kerek egészet alkot. Mindezt annak ellenére, hogy valójában közel sem válaszolnak meg mindent a készítők.


Karen Traviss kapta meg a feladatot, hogy befejezze a Gears of War-trilógia történetét, s tekintve, hogy az előző két rész finoman szólva nem a sztorijával emelkedett ki, nem volt éppen könnyű dolga: "Olyan háttérrel rendelkezem a sorozatok terén, ahol általában előnyös volt, ha nem válaszoltunk meg mindent. Ezek a kérdések talán sosem kerülnek megválaszolásra, nem tudhatom, de az biztos, hogy nem lehet mindent elvarrni. Vannak olyan dolgok, amiket mi tudunk ugyan, de a karakterek még nem, és lehet, hogy nem is fogják ezeket megtudni" - nyilatkozta a hölgy.

7.
7.
givi6
monjduk a legjobban anna örülnék, ha egy új enginnel jov grafóval átvinnék majd 720-ra a trilógiát :P
de az előzményeknek is jöhetnek
a pendulum fightnak örülnék,
akár egy új főhőst is elfogadnék, csak a változatosság miatt,
de egyértelműen marcus a legnagyobb arc, a kedvencem
6.
6.
Teuton
Most fagyasztják az egészet ahogy van, ha meg kijön Xbox720 akkor GoW prológus-trilógiával alapozzák meg az új platformot :P
5.
5.
Mortician
#4: Igen, nekem is hasonló fordult meg a fejemben. Egy olyan epizód tetszene, ami a Pendulumi-háború kirobbanásával kezdődik és egészen Marcus elítéléséig tart.
4.
4.
felegyi
Egyértelmű hogy nem raknak hosszú ideig a polcra egy ekkora nevet, de azt nem GoW 4 címen fogjuk megtalálni, a következő rész valószínűleg az előzményekről szól, amikor Marcus-t lekapcsolják parancsmegtagadás miatt...
3.
3.
szuja
mondták is h lesz szóval tuti
2.
2.
jookrisztian
Sziasztok.
Nem lenne rossz egy negyedik rész, de ha el is vartak volna minden szálat akkor, is lehetne egy előzményeket feldolgozó rész, mint a Star Wars esetében.

Szerintem találkozunk még a Gears of War 4. részével!!!!
1.
1.
Kerik
azért kíváncsi lennék azokra az elvarratlan szálakra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...