FPS-en dolgoznak a Guitar Hero fejlesztői?

A Neversoft által kiadott álláshirdetések alapján arra lehet következtetni, hogy a Guitar Hero- és Tony Hawk-játékokról elhíresült csapat következő projektje egy FPS lesz. Bár akciójátékot korábban is kaptunk a srácokról, FPS-t még nem fejlesztettek, így mindenképpen kíváncsiak vagyunk rá!

A Neversoftot 1994-ben alapították, s bár a srácok a Tony Hawk-játékokkal alapozták meg a sikerüket, az utóbbi időben már csak a Guitar Herók kapcsán hallhattunk róluk: pontosabban azok kapcsán sem, hiszen az Activision egy laza mozdulattal a fiókba tette mindkét sorozatot, amihez közük volt.

Ideje volt hát új projektbe belevágni, és míg tavaly azt híresztelték, hogy valamilyen "lövöldözős akciójátékon" dolgoznak, most jobban konkretizálódott az új munka: a fejlesztőcég által kiadott álláshirdetések szerint FPS készül a srácoknál. A GamerZines által felfedezett ajánlatokban hálózati programozót, vezető koncept grafikust, vezető pályatervezőt, vezető technikai grafikust, pályatervezőt (aki nyilván nem vezető...) és PC-s vezető szoftvermérnököt keresnek. A Neversoft a hirdetésekben konkrétumokat nem említ a projekt kapcsán, de azt megjegyzi, hogy az "új FPS-éhez" kellenek az alkalmazottak.

A Neversoft egyébként korábban is csinált akciójátékot, a 2005-ben megjelent Gun például az volt, igaz, ott külső nézetből nézhettünk szembe a vadnyugat veszélyeivel.

6 komment - szólj hozzá!