Counter-Strike: GO - jön a hivatalos Gun Game

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Valve új játékmódot jelentett be a Counter-Strike: Global Offensive-hez, igaz, az Arsenalnak csak a neve nem ismerős: az új mód az óriási népszerűségnek örvendő Gun Game modifikáció hivatalos feldolgozása lesz, amiben az eredeti kiegészítő fejlesztői is segítenek a cégnek.

Ismerős a Gun Game mód? Anno ez a játékfajta modifikációként mutatkozott be a Counter-Strike: Source-hoz, ráadásul óriási népszerűségnek is örvendett: a lényege, hogy minden játékos egyetlen fegyverrel, az alappisztollyal vág neki a lődözésnek, majd minden frag után ugrik egyet a következő szintre, és kap egy durvább mordályt. Igen, pontosan ezt nyúlta le a Call of Duty: Black Ops is.

A Valve mindig is törődött a közösséggel, hát még a hobbifejlesztőkkel (akik egyébként szintén a közösség tagjai, de nem is ez a lényeg), ezért úgy döntött: a Gun Game érdemes lehet arra, hogy hivatalos játékmódként debütáljon a Counter-Strike: Globa Offensive-ben. A jövő év elején PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkező letölthető játékban Arsenal módként szerepel majd a népszerű üzemmód, ráadásul két fajtája is lesz, ezek az Arms Race és a Demolition neveket viselik - igaz, azt már nem részletezte a Valve, hogy pontosan miről is szólnak majd.

A játékmód fejlesztésébe az eredeti modderek is besegítenek, ígéreteik szerint nyolc olyan térképet kapunk, amiket csak az Arsenalnak szenteltek. A galériánkban 9 új képet láthattok.

16.
16.
paraszt
#9: A pályákkal kapcsolatban igazad van, de néha nézz utána mit kommentálsz.
CoD4 DeathRun:
http://www.youtube.com/watch?v=MzM8J4xoVrk
14.
14.
ALpH4
de ez egy orbitálisan nagy GANÉJ ez a játék
13.
13.
Ector
Sztem a CS (főleg az 1.6) az külön kategória FPSen belül...
Azért megnézzük ezt is, igaz nekem a régi is teljesen megfelel, de így többen fogják tolni a grafbuzik közül is :D

#5 Kedves wardprod, nem akarok durván beszólni, de 2-3 év után elmész lanra, akkor kb az utsó teamek közt lehettél...

És még 1x a belekötőknek megjegyezném, ez 1 tök külön kategória.
Viva la kz,surf,bhop,deathrun,gg és minden jóság :D még a zombi is belefér :D
11.
11.
gamerplayer
Szinte nincs olyan cikk, amiben ne lenne helyesírási hiba.. Legalább egyszer olvasná át valaki...
10.
10.
Mortis
Hűűhaa. 1.6-osként nem nagyon volt ehhez még szerencsém. Tetszetősnek hangzik.
9.
9.
DzsungelCsirke
#8: Azt ugye tudod hogy a CoD4-ben nincs Deathrun mód, és hogy ezt+ a 4 pályát valószínűleg ugyanolyan modderek csinálták mint a CS-ben...
8.
8.
paraszt
#3: De a CoD nem először nyúlta le a CS-t.Én speciel 2 évig játszottam a source-al, majd gondoltam már meg kéne nézni a CoD4-et is. 1 hét alatt legalább 4 pályát találtam csak más névvel és a deathrun módot ami a CS-ból származik.
6.
6.
paraszt
Én még abban reménykedek nagyon, hogy lesz Surf is! :D
5.
5.
wardprod
Amióta anno láttam MW-t + BC2-t tolom 1,5éve (tervben van a BF3 is) azóta nem tudok úgy nézni a CS-re mint egy komoly valami. Mindezt úgy, hogy 4 évvel ezelőttig toltam magát az 1.6-ot vagy 2-3 éven keresztül aktívan (LANokon is).

Máshol agyon szidják a gameket ha kiemelnek másikakból "fícsöröket" na már most a valve is ezt csinálja + cross platformként tálalja és ennyi. Ez is csak egy CS lesz.
4.
4.
mephi
Imádom az összes CS-s játékot. Többre tartom őket, mint bármelyik FPS-t (ez saját vélemény). Örülök, hogy tovább fejlődik. Ja és igen, sok FPS fejlődött a CS által kitaposott ösvényen...
3.
3.
Folti90
Hát a Black Ops legjobb része szerintem a Wager Matches, azon belül is a Gun Game, nem tudtam hogy már létezett előtte és nyúlás. Nekem is egyre jobban bejön a téma!
2.
2.
Hubert Cumberdale
Sose voltam nagy cs-s de ez a GO nagyon bejön.
1.
1.
ilor14
lemaradt egy l a kép alatt! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...