Még nem kell temetni a Jade Empire-t

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Eurogamer Expo nem csak a Star Wars: The Old Republic megjelenési dátumának bejelentésétől volt hangos a BioWare részéről, a fejlesztőcég vezetői egy korábbi, azóta kissé háttérbe tolt címükről, a Jade Empire-ről is megemlékeztek. A lényeg: van még remény arra, hogy visszatérjen a szerepjáték.

A Jade Empire annak idején Xboxra jelent meg először, s bár később érkezett belőle egy PC-s verzió is, azóta nem foglalkozott vele a BioWare: lám, a Star Wars: Knights of the Old Republic megkapta a maga folytatását egy MMORPG formájában, és két új sorozatot is indított a Mass Effect és a Dragon Age személyében. A korábbi pletykák szerint a csapat nekiállt a Jade Empire folytatásának, de végül nem fejezte be a projektet.

Az Eurogamer Expón a BioWare alapítói, Ray Muzyka és Greg Zeschuk arról is beszéltek többek között, hogy az elmúlt évek folyamán többször is szóba került a Jade Empire, és abban mindenképpen konszenzusra jutottak, a cím, részben a körítése miatt, rendkívül fontos számukra, és továbbra is hisznek benne. Gondolkodnak azon, hogy a játék visszatérjen, de egyelőre azt nem tudják, milyen módon tegyék azt.

"Jelenleg több különböző projektünk van több különböző platformon, és van rá esély, hogy a Jade Empire visszatérjen valamilyen formában a jövőben. Nem tudhatjátok" - mondta Muzkya, aki azt is hangsúlyozta, hogy jelenleg nincs konkrét bejelentenivalójuk, csupán arról van szó, hogy a franchise nagyon kedves nekik. Ezek után csak reménykedni tudunk, izgatottan várjuk a fejleményeket!

4.
4.
Quent1n
Utóbbi évek egyik legkellemesebb meglepetése volt számomra játék fronton. 2 ezer forintért vettem meg és gyakorlatilag odaszegezett a képernyő elé. :) Jöhet a folytatás! :)
3.
3.
Giggsy
Nem volt rossz játék, szépen előrevetítette a Mass Effect-et és Dragon Age-et. Az egyedüli kritika ami érhette az volt, hogy a története bizony igen gyengusra sikerült, tulajdonképp semmi új, vagy eredeti nem volt benne. Ezzel együtt is persze simán megérdemelne egy folytatást.
2.
2.
Hero 14
Egyik kedvencem volt anno. Jó lenne tényleg valami folyt. :)
1.
1.
giga321
Örülnék neki nagyon jó kis game volt az 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...