Kiszivárgott a Dead Space 3 története?

A Dead Space 2 pazar sikereket ért el a piacon, az EA hülye lenne nem folytatni - bár még hivatalosan nem jelentették be a harmadik részt, szinte mérget vehetünk rá, hogy így lesz. Annál is inkább, hiszen kiszivárgott a játék állítólagos forgatókönyve, így kiderült, merre visz Isaac Clarke útja.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#21
Törölt felhasználó
#15: Ezt nem lehet elmagyarázni. Te el tudnád magyarázni mondjuk egy filmélményed egy olyannak aki megkérdi: "Te...haver..mit eszel ezen a filmen? Hogy vagy képes szeretni, ugyan magyarázd már el..." :D:D Érted...Akik szeretik beleélik magukat, megfogja őket az atmoszféra, a karakterek. Számomra például a környezetben rengeteg minden visszaköszön amiket eddig olvastam és képzeltem sci-fi és horror témában. Lehet nekem ezért jön be ennyire.
#20
#18: Hát barátom, amíg nem ültél le otthon egyedül a sötétben a foteledbe, nem lőtted be egy 40-es TV-n tökig csavart hangerőn, addig neked FOGALMAD nem lehet erről a fílingről. Így ennyit :)
#19
#18: Engem megfogott a hangulata!Nekem sikerült beleélni magamat a történetbe!Ízlések és pofonok!Nem vagyunk egyformák!;)
#18
#16: Én nem tudtam magam beleélni, Space Marine-nál például semmi bajom nincsen, Magicka-ba is beletudom élni magam pedig az egy paródia, de a Dead Space-nél képtelen vagyok rá. Vagyok egy szerelő, azt egy szimpla lézervágóval megölök pár 3 méteres mutáns dög izét.
#17
Jöhet.
#16
#15: hááát az beleéli magát a játékba ;)
#15
Ezt most komolyan mondom. Egy rajongó kérem szépen magyarázza el nekem mi olyan jó a Dead Space-ben. Nem mondom hogy nem szeretheti, csak kíváncsi vagyok mit esznek rajta az emberek. (Ja és aki a Dead Space-en képes megijedni, háááát...)
#14
drakecsajModerátor
Jöjjön hozzá animációs film is, de ne olyan amilyen az előző volt azzal a gagyi CG-vel. Inkább olyan legyen mint a legelső.
#13
felegyiModerátor
#11: Miért is? Még ha az előző 2 rész egy kalap szar lett volna, és ezután csinálnának egy 3.-at akkor nevezheted nevén... engem érdekel a folytatás, sőt ezt akár még 2-3 részen keresztül is el tudnám viselni HA megérné a pénzét!
#12
úú de várom :DD,am nekem a 2 az örök kedvenc...:)))
#11
Hát, igen. A pénz szó igen csábító...
#10
Nahát! Én meg már a második rész Credits-e után tudtam, hogy lesz harmadik rész. :D. Szeretettel várom!
#9
én nem érzek szivárgást!!!
#8
Törölt felhasználó
Én is nagyon szeretem a Dead Space mindkét részét, ráadásul az animációs filmek is bejöttek! Jöhet a harmadik! :)
#7
A hírt olvasva két dolog fogalmazódott meg bennem: Dead Space könyvnek is nagyon nagy sikere lenne a másik, meg, hogy alig várom az animációs bevezetőt!
#6
Imádtam eddig a DS1-2-E jöhet a folytatás :)
Mirror's Edge is jöhetne már kb. egy időben jött ki a DS1el itt meg már 3. részről beszélünk ME2nek meg még pletyka szinten sincs a sztorija :(
#5
#4: Nekem tetszett a 2. rész is!Azt aláírom hogy az 1. jobb volt,de én élveztem a folytatást is!Lehet hogy sikerül valami jó sztorit kitalálni a 3. részhez!Én adni fogok neki egy esélyt!
#4
ebből a szerencsétlen játékból nem tudnak kihozni semmit a 2. részben a történet is annyira rossz volt és kikövetkeztethető hogy már fáj az 1 pedig marha jó volt de nem volt/lesz érdemes folytatást csinálni ennek a játéknak.
#3
Már látom is magam előtt...a játék alcíme meg Dead Snow lesz és náci zombik lesznek benne.