Bíróságra megy a Bethesda és a Mojang

Nem sikerült megállapodni a Scrolls ügyében, a Bethesda és a Mojang hamarosan bíróság előtt mondhatja el érveit. A Bethesda részéről érthetetlen a felhajtás, ennek ellenére benne van a pakliban, hogy a Minecraft alkotóinak át kell nevezniük a legújabb projektjüket, ha jót akarnak maguknak.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#19
#17: Ha úgy döntesz hogy ellopod a játékot azzal pont hogy nem attól veszed el a kenyeret aki ezért felelős hanem azoktól akik összehozták/zák nekünk ezt a remek szériát!
#18
#17: Nem az egész fejlesztőt-kiadót kell okolni ezért az ügyért hanem valamelyik vezetőt. Pl Todd Howard tuti nem cirkuszolna ilyesmin, lényeg hogy jó cuccokat hozzanak össze. Valamelyik nagyvezér pattog a bőrfotelben.
#17
#16: Egyébként tudom, hogy pofátlanság, meg "nem megoldás", meg hülye troll vagyok, de én is éppen erre gondoltam. Az egyetlen játék, amit nem megvettem, hanem letöltöttem az utóbbi 5 évben, az a Dragon Age 2 volt (sok fost hallottam róla, ellenben tegnap végigvittem, tetszett és meg is fogom venni). Az viszont százezer százalék, hogy ezek után nem leszek hajlandó pénzt kiadni a Skyrimért. Várom mint a messiást, de tényleg, viszont a pofátlan, gőgös, kapzsi, arrogáns (vagy a gőgös is ezt jelenti?) magatartásnak is vannak határai. A Bethesda feszegeti a pofonos láda tetejét, és nagyon remélem, hogy nem vagyok egyedül ezzel a gondolatommal.
#16
Törölt felhasználó
Jó, akkor ezzel behúzhatnak egy strigulát "az elvesztetünk egy tuti vásárlót, de nyertünk helyette egy el nem adott példányt" falukra... Nevetséges! Tök jó, így lesz The Witcher2-m ami ugyan még mindig drága, de mivel mindkettőt megvettem volna 5k-ért, de ez "ingyen" lesz, akkor inkább támogatom a CD Projectet, mostanában úgyis egy csomó szimpatikus húzása van a srácoknak ! :*
#15
#11: Ez sem megoldás.
A 214000 számsor miatt már lehet pert indítali. xD
#14
remélen Notch átnevezi The Elder-re :D Trollolololo :D
(eztaviccet levédetem) :D
#13
#1: Lemaradt a quake* bocsi.
#11
Törölt felhasználó
ezt a témát egyszer már kiveséztük... úgy aug. 6 környékén... :)

és van pofám beilleszteni az akkori hozzászólásom:

szinte az összes Bethesda keze alatt futó játékot/munkát kedvelem, de azért egy "kicsit" szerintem elszalad vele a ló... ez milyen hülyeség már, ebből kiindulva minden játék nevének szava szerepeltek már a múltban... ezentúl nem játéknevek lesznek, hanem majd számok, hogy nehogy megsértsék ezzel a korábbi nevet kiötlőt???

- Mivel játszol mostanában?
- Huu most jött ki a 214000568 és nagyon jó a grafikája!!!
- Én azt még nem toltam, de a 214000342 már kipörgettem.!.

ne röhögtessenek már...

ha ebből ügy lesz és megnyeri a Bethesda (a jó ügyvédjei révén) akkor az igen szomorú lesz a mellett, hogy "nevetséges is...
#10
Legyen a neve Scrollz oszt helo.
#9
Szánalmas :) de egy platform a két cég, és perelnek... a Sony miért nem perelt a Gears of War miatt? 2 szó is egyezik a God of War-ral, mégsem volt belöle semmi cirkusz... a Bethesda égeti magát nagyon... ha meg megnyerik a pert, az megint Amerikát minösíti... meg az egész világot. Pénzzel bármit elérhetsz alapon :D
#8
Kár örültem volna a quake-es megoldásnak.Nem hinném ,hogy ez az ügy tényleg bíróságra kéne,hogy kerüljön.**ar ügy, hogy már minden "vérre"(túlzok) megy.
#7
Ha egy kicsi összetartás is lenne a játékfejlesztők között, akkor most mindenki, akinek van olyan játéka, amiben a "the" szó szerepel, azonnal beperelné a betesdát...
#6
én sem értem miért jó ez a Bethesdának...
az egyik kedvenc gyártóm, és éppen égeti magát ezen a baromságon...
#5
Tisztelem és becsülöm a bethesda-t és az The Elder Scroll-t de most komolyan. Azt hiszik azért mert nekik van egy olyan játékuk amiben benne van a "Scroll" akkor az onnantól más játékban nem lehet benne. Mert hogyha még azt adták volna címnek a minecraftosok hogy "The Eldest Scroll" akkor még megérteném a felháborodást. De ez így nevetséges. És szerintem is a jogok csak egyben érvényesek tehát " The Elder Scroll" van levédve. Ennyi erővel minden olyan játékot beperelhetnének amiben benne van az "Elder" meg a "The" is. Nem?
#4
Az én szememben a Bethesda éppen lejáratja magát. Szánalmas.
#3
Az ügyvédek unatkoztak. Támogatom Notchot, de a tekercsek igen csak szerepelnek a TESben :)
#2
Valószínűleg mesterséges botrány, mint például amit az EA csinált anno a Dante's Inferno-nál...Elég szánalmas, ha engem kérdeznek.
#1
Ez vicces " döntsük el e 3 omban " XD