Might & Magic: Heroes VI - könnyek és vér

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
Te tudod már ki mellett fogadsz majd hűséget a Heroes VI-ban? A Ubisoft kiadta a körökre osztott stratégia legújabb trailerét, melyből nem hiányzik a sötét ómen és az elkeseredett világkép. Habár a játékot többször halasztották már, bízunk benne, hogy hazánk fiai ismét nagyot alkotnak majd.

Griffin herceg elbukott, Ashan világát háború dúlja fel - napfogyatkozás közeleg. Egyre több réveteg szóbeszéd mesél a sötét Ómenekről. Tudod már, te daljás ifú hős, hogy ki mellé állsz? Válassz: vérrel nyomatékosítod szavaidat, vagy könnyeket hullatsz? Október 13-án a döntésedet véglegesítheted, hiszen megjelenik végre a Might & Magic: Heroes VI!  A videót giga321 küldte be, köszönjük ismét!

17.
17.
caleb007
A demó alapján nekem jobban tetszik, mint az eddigi részek, főleg a varázslatok használata van jobban megoldva, illetve a fejlődési rendszer. Itt már frakciótól függően használhatod a különböző osztályba tartozó varázslatokat. Pl.: a necropolis nem használhat fénymágiát stb. A képességfa pedig azért tetszik jobban, mint az eddigi megoldás, mert így tudatosabban lehet egy elképzelt irányba fejleszteni egy hőst.
Annyi baj van csupán, hogy tényleg kevéske az az 5 frakció. Bár a videó alapján már biztosan kész ez első kieg/dlc, mert én a demóban nem találkoztam ilyen sárkánnyal.
16.
16.
wildláma
#15: a harcosok nem sírnak, azok hozzátartozói sírnak :) ... de a videóból ítélve, ha mindent jól láttam, akkor a dungeon is benne van nem? vagy az a lila-fekete sárkány a necropolishoz tartozna?
15.
15.
Mortis
A zene változatlanul teli találat, de a képsorok nem voltak túl magukkal ragadóak. A gameplay-ek tényleg megnyerőbbek.
Mondjuk ezt a vér vagy könnyeket nem igazán értem. Egy harcos mikor sírhat? S mindegy melyik oldalon áll.
14.
14.
tektonikuslemez
#1: Lesz hotseat.
Az 5 fajta várat én is nagyon keveslem. Oké hogy majd a kiegészítővel jön még de akkor is... amúgy a demó nagyon bejött, csak már unom kicsit az egyetlen skirmish mapot :)
13.
13.
hedzsooo
#12: Hat parszor en is a rovidebbet huztam 1ebkent online es hotseat modban is, de azokat is elveztem. ^^ ;D
12.
12.
LnB
#11: :) persze gondoltam én is, és csak poénnak szántam.
11.
11.
wolfwarrior
Igen a multiról beszélek a bátyám egyszerűen alázott.
10.
10.
hedzsooo
A vidihez csak annyit, h a minosege nagyon ratyi ! ^^ Itt 1 masik rola, ez mar 1 fokkal jobb, bar ezt sem neveznem hu de jonak: http://www.youtube.com/watch?v=6DSIUPK_buE
9.
9.
Sethiran
A demot kipróbáltam, nekem bejött. A 3. rész tényleg alap, de szerintem a H5 a kiegészítőivel (új népek, egyebek) felnőtt a nagy elődhöz. Ezt kívánom H6-nak is. Hajrá magyar játékfejlesztők.
8.
8.
hedzsooo
#6: Biztosan a multira gondolt, na. ^^ :-)
7.
7.
amd33
A 3. résznél nincs jobb kíváncsi leszek hogy felveszi e vele a versenyt, mondjuk várak tekintetében kizárt ott kieggel együtt volt 9 fajta vár és mind tök egyedi volt imádtam mindet de a nagy kedvenc a Necropolis:)...
6.
6.
LnB
#4: :D "sose nyertem még".. akkor te a Heroes 1 első pályáján tartassz még mindíg?! :D
5.
5.
hedzsooo
BETA nagyon allat, nekem bejott az elso es a masodik zart BETA is ! ;)
4.
4.
wolfwarrior
Szeretem a heroest sose nyertem még de szeretem és mindenképp ki fogom ezt is próbálni.
3.
3.
Scoo
Story trailer. Nem nagy szám. De gameplay trailerből már úgyis van elég.
2.
2.
LnB
Hát nem ez a trailer fogja meghozni az emberek kedvét :D
1.
1.
TryGun
Húúúúúú de várom már most is fent van az 5 meg a kiegészítők és úgy látom ,hogy ezzel is sokat foguk játszani remélem a többjátékos módot egy gépről nem haggyák ki :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...