Februárban jön a Syndicate, itt az első trailer

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 29.
  • Megjelenés
Link másolása
Konkretizálódott az új Syndicate megjelenési dátuma, a játék még februárban a boltok polcain landol - legalábbis a konzolos verziói egészen biztosan. Az Electronic Arts és a svéd Starbreeze új megközelítésből eleveníti fel a klasszikus címet, stratégiából egyszerűen FPS-t varázsol.

Bejelentéséhez képest viszonylag rövid időn belül megjelenhet az új Syndicate. Azt már korábban is tudtuk ugyan, hogy a boltokba kerülés valamikor a jövő év elején várható, azonban a pontos dátumra egészen eddig kellett várni: az Electronic Arts és a Starbreeze bejelentette, hogy a játék február 23-án jön PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, s bár lesz PC-s változat is, ennek érkezéséről még nem tudni semmit.

 

Mint korábban írtuk, történet és körítés tekintetében a Syndicate a klasszikus címre hajaz, azonban az EA a játékmenetet merőben átalakíttatja a Starbreeze-zel: FPS-t csinált a játékból. Hogy ez mennyire válik be, arról jobb híján egyelőre csak találgatni tudunk, mindenesetre a svéd fejlesztőknek van tapasztalatuk a belső nézetű akciózás terén, elvégre ők készítették a The Chronicles of Riddicket és a The Darknesst is. Megérkezett az első trailer is: azt kell mondjuk, hangulatos darab lett, a talpalávaló zenével pedig Skrillex szolgált.

18.
18.
danez11
#12: pont ehhez passzol a dupstep
hogy hangzana valami fos rockzenével..
17.
17.
fremen
Szép munka! Ismét sikerül egy klasszikus címed tönkretenni. Biztos sok értelme van egy, a maga nemében mai napig eredeti stílusú játékból egy tucat FPS-t gyártani...
16.
16.
LnB
#12: Dubstep! Skrillex - Syndicate, nem kell a duma.
15.
15.
Yeromos
Elég vicces, hogy mindenkinek a Deus Ex ugrik be, ez már jelent valamit, de amúgy tényleg hangulatos a trailer, és pörgősebbnek tűnik mint a Deus Ex, de majd meglátjuk a ha itt lesz! :D
14.
14.
Hubert Cumberdale
Na nekem ez nagyon bejön!! Látni benne tényleg DE hasonlóságot (nagyon picit), de elég valószínű, hogy mikor elkezdték ezt a gammát, még az sem tartott szinte sehol, szőval elég kizárt a koppincsolás. Egyszerűen ilyen a scifi világ.
13.
13.
PcSanyko
#6: Igaz,hogy van benne Deus Ex,de akkor is nekem jobban tetszik!
12.
12.
Vopesz
#8: Breakbeat. Kicsit zavaró már, hogy mindenre azt a hulladék dubstep címkét erőltetik, egyszerűen nem értem miért van az a zenei mutáció ennyire felkapva. A trailer viszont impozáns, bár tényleg hajaz a deus ex-re.
11.
11.
metercsiken
10.
10.
sowsminimal
Pöpec kis trailer, főleg a muzsika, szóval úgy egyben volt az egész na! :)
9.
9.
giga321
Aztakú.va ez tényleg Jól néz ki és tényleg egy kicsit Deus Ex-es csak nincs benne arany szín inkább a színvilága ilyen fehéres piros mint a Mirror's Edge-nek de nem baj ami Cyberpunk game lesz az nálam előkelő helyet élvez. Nagyon jó nagyon hangulatos úgy látom játék menettel sem lesz baj. IDE VELE.
8.
8.
LnB
Ó! hát ez mennyei! A dubstep zene pedig csak rátesz egy lapáttal. Nekem felugrott a várólistám élére, de persze DeusEx fan ként ez nem meglepő. Ilyen játékok kellenének, ami ontja magából a hangulatot. Na és a kanyarba lövés az se semmi :D
7.
7.
FekaFOB
Ez egy igazán jó előzetes lett. Az eredeti játékkal sosem játszottam, de az új a video alapján nagyon meggyőző számomra. A Starbreeze-es játékokat pedig alaphangon szeretem, tehát még az is lehet, hogy vétel lesz ennek a vége.
6.
6.
LtK
Tényleg hangulatos trailer, de ez nagyon Deus ex copy...
5.
5.
Matt8888
sztem sokkal jobb mint a Dus Ex
4.
4.
Cuppak
3.
3.
karneol81
Fps-ben? Úgy is jöhet! :)
2.
2.
Sousuke1989
Hát ez nagyon jónak ígérkezik, nem hinném, hogy mellényúlnának vele a Starbreeze-es srácok :-) Várólistára teszem, de félek a sok jó cím miatt nem mindenre lesz pénzem :-(
1.
1.
Slik
Deus Ex ugrik be róla, egyébként nekem tetszik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...