Új Mortal Kombat film és játék érkezik 2013-ban

Zöld az út az új Mortal Kombat mozi előtt, erősítették meg az érintettek, a Warner Bros. és a New Line Cinema - a rendezést a legutóbbi websorozat készítője vállalta magára. De egy másik jó hírrel is szolgálhatunk: a filmmel párhuzamosan egy újabb videojáték is napvilágot lát 2013 folyamán.

A Los Angeles Times jelentése szerint az új film alapjait a Warner Bros. Interactive és a New Line Cinema fektette le. Ahogyan azt már előre sejteni lehetett, a rendezésért és a forgatókönyvért a Mortal Kombat: Legacy websorozat alkotója, Kevin Tancharoen felel majd - nagy eséllyel hasonlóan realisztikus témaválasztással és hangulattal.

Ez nem minden: a filmmel párhuzamosan kerül a boltokba a legújabb Mortal Kombat játék 2013-ban, de erről még annyi infó sincs, mint a készülő moziról. Lehetséges, hogy magát a filmet veszik alapul benne, a rajongók bizonyára jó néven vennék, ha az idei epizód szellemisége folytatódna két év múlva.

"Az új játék és az online rövidfilmek arra ösztönöztek minket, hogy fontoljuk meg a márka újraindítását, mely már kikerült a (filmes) köztudatból" - mondta a New Line Cinema elnöke, Toby Emmerich.

Illendő megjegyezni, hogy egy újabb Mortal Kombat mozifilm készítését erősen akadályozta az, hogy a kilencvenes években készült két rész producere, Lawrence Kasanoff ellen jelenleg peres eljárás folyik.

14 komment - szólj hozzá!