Új Mortal Kombat film és játék érkezik 2013-ban

Zöld az út az új Mortal Kombat mozi előtt, erősítették meg az érintettek, a Warner Bros. és a New Line Cinema - a rendezést a legutóbbi websorozat készítője vállalta magára. De egy másik jó hírrel is szolgálhatunk: a filmmel párhuzamosan egy újabb videojáték is napvilágot lát 2013 folyamán.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#14
Sosem értettem, mit szeretnek ebben az emberek.
#13
Rebirth minifilmet szívesen látnám egy egész estés film keretében. Annak számomra nagyon is megvolt a hangulata. Legacy-ba már túlságosan is keverni akarták a reális és a misztikus világot, amiből nem mindig sült el pozitív élmény a sorozatban, bár nekem még az is tetszett.
De akár mi is lesz ebből a filmből, én érdeklődve várom.
#12
a Legacy egy kalap szar volt + még egy marék kaki, szerintem maradjanak csak a mítikus részénél, mert ez a relisztikus dologelég gáz, ez olyan mintha a star wars-ot akarnák ilyen szarsággal megcsinálni. Várjá lehet h elszóltam magam és Lucas most épp ezen az "újításon" dolgozik :O
#11
Már ideje volt...
#10
#9: Adom, úgy néz ki első pillantásra mintha szopna egy f*szt.
#9
Srácok, nem lehetne valami más ikont kitenni a Mortal Kombat-os hírekhez? Ennek a néger bácsinak egyrészt semmi köze a dologhoz, másrészt elég gusztustalan amit a nyelvével (vagy a szájával vagy nem tudom mijével) csinál. Köszi!
#8
#7: Lehet Jason is :D
#7
Vajon szerepelni fog benne Freddy? Ez a nagy kérdés. :D
#6
A film nagyon jó volt főleg az 1.:D
Szerintem átportolhatnák Pc-re az új MK-t.Nekem nincs ezért kedvem beruházni konzolra.Engem a Mortal Kombat érdekel és Resident evil.
#5
Az elsőtől akkor se tudnak jobb filmet csinálni.
#4
hátha most már jön pcre is :)
#3
Hiányzott mint s**r az asztalra :)
#2
Vagy sírjak...
#1
Nem tudom eldönteni, hogy most örüljek-e