Márciusban jön az új FIFA Street

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Az EA megerősítette, hogy a jövő tavasszal állítja hadrendbe az újraindított FIFA Street sorozat első fecskéjét. Régen volt már részünk egy igazán könnyed, gangos időkre emlékeztető arcade focis címmel, ahol a sikátorban rúghattuk a bőrt neves futballisták karikatúráival.

Az EA Sports az augusztusban megrendezésre került GamesComon jelentette be, hogy 2012 elején érkezik a rebootoláson átesett FIFA Street, a kiadó legutóbbi londoni sajtótájékoztatóján pontosított a dátumon, ami jövő márciust jelent.

A játékot továbbra sem kell komolyan venni, mivel gyakorlatilag nulla rá az esély, hogy két nagyképű, rivális sztárfocista a luxus legkisebb megnyilvánulása nélkül elmenjen egy kicsit pattogtatni a grundra, a porba és a piszokba.

De pont ezért lesz jó az új FIFA Street, melyből három éve nem jött új epizód PS3-ra és Xbox 360-ra. A negyedikre a tavaszi rügyfakadás idejéig kell várnunk.

7.
7.
XDannyL
#2: PC-re egyik sincs :S
Amúgy ha olyan lesz, mint a 3. rész akkor engem hidegen hagy... De a 2. rész az ku-va jó volt x) Remélem vissza talál arra az útra az EA.
6.
6.
keiji maeda
ha olyan lesz mint a 2. rész és nem olyan mint a 3. akor fasza lesz
5.
5.
p.balou
Az összes részt alvásig nyomtam! :D Eszméletlen! D:
4.
4.
Mortis
Ha hozza a FIFA 12 színvonalát, akkor adhatok neki egy esélyt.
3.
3.
renato999
#2: Nincs PC-re sajnos ! Amúgy a 3. rész szerintem sz*r volt, de az 1-2 nagyon jó volt :D
2.
2.
giga321
Valamelyik része jött pc-re? mert anno még gólyatáborba gyerek hozott ps 2-őt (!) és azon nagyon megtetszett. ÉS ha van pc-re akkor kipróbálnám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...