Az első játékmeneti felvételek a Syndicate-ből

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 30.
  • Videó
Link másolása
A GameTrailers TV csapott le elsőként a Starbreeze új játékának első gameplay jeleneteire, megtekinthetjük a HUD-ot és sok minden mást. Az első trailer után ez már inkább látványos, elindult tehát a marketinggépezet, elvégre február nincs is olyan soká. A producer taglalja miért jó ez nekünk.

A GameTrailers színeiben tündöklő Keighley barátian elcsevegett a Syndicate producerével, Ben O’Donnellel annak apropóján, hogy bemutassák a stratégiából FPS-sé vedlett frencsájz újraindított darabját. A látottak határozottan nem néznek ki rosszul - nagy bakot nem lőhettek a Starbreeze-nél, elvégre akik a Riddicket és a The Darkness első részét megalkották, azoknak van egy kis rutinjuk. Akik még a klasszikus vonalra buknak, s csak stratégiaként tekintenek a Syndicate-re, keressenek más elfoglaltságot.

Nem tudjuk nem észrevenni a Deus Ex-szel való hasonlóságot, de nagyobb bajunk ne legyen. Beágyazni nem tudjuk, inkább egy linken tesszük elérhetővé az anyagot.

35.
35.
pepsus
#29: iq bajnok alatt nem rad celoztam, es tudom hogy te nem szaroztad. inkabb fogalmazni nemtudok :)
29.
29.
LtK
#25: Na igen tessék elmondtad te is. Akkor miért ne hasonlíthatnánk a Deus Ex-hez?=D Azért mert cyborg ügynökök voltak abba is az még édes kevés. Senki nem lesz "IQ bajnok" azért mert szerinte hasonlít ehhez meg ehhez.Ráadásul mondtam, hogy nem szar a cucc csak nekem ez szemet szúr. Az már a te szégyened, hogy nem fogod fel és elkezdesz itt IQ bajnokozni. Te sem lehetsz nagy IQ bajnok ezek szerint, ha nem megy egy mondat értelmezése =S=D és ahogy látom még sokaknak itt. Még egyszer mondom SZERINTEM IS JÓL NÉZ KI A CUCC, EGY SZÓVAL NEM MONDTAM AZT,HOGY SZAR LESZ AZÉRT MERT HASONLÍT.Remélem érthető.
26.
26.
pepsus
#15: Megneztem, a regi syndicate-ben cyborg ugynököket kuldtek kulönbözö megölesekre. Na akkor ennyi erövel a deus ex is lophatott onnan. Amugy meg nem azt mondtam, hogy ne mond ki velemenyed, csak zavar mikor jönnek az IQ bajnok emberek hogy fujj lopas de szaaaaar.
25.
25.
pepsus
#15: Ha jol tudom az elsö syndicate-nek is ilyesmi volt a temaja. Ha meg itt tartunk akkor szerintem kereshetunk könyvet meg mas egyeb forrast ahol ilyen csippes tema van. Sci-fi törtenelemnek szerintem resze, söt ha a neten utana nezel mar vannak fejlesztes alatt chip-ek amit az idegrendszerhez akarnak kötni. Ugyhogy inen akarki vehet ötletet. A masik hogy rengeteg sci-fi-nek van hasonlo atmoszferaja.
24.
24.
giga321
Nem baj ha hasonlít vagy nem hasonlít ( szerintem igen de nem lényeges ) a lényeg hogy tuti vétel lesz 100% hogy játszok vele mert ami Cyberpunk az jöhet. Ghost in the Shell powa. :)
21.
21.
venoom
nem ertem mert akadtok fenn ezen hogy ki lop kitol, ha jol megtudjak csinalni akkor miert ne, bar azert akkora nagy hasonlosagot en nem latok a ket jatek kozt
20.
20.
LtK
Egy szóval nem mondta senki, hogy tartalmilag nulla a játék. Tetszetős cucc, csak ottvan az a bizonyos nagy hasonlóság. Na miért melyiket mikor is kezdték el csinálni? Világosíts fel pontos adatokkal ha már annyira próbálod védeni a játékot =D
19.
19.
koffein
ja főleg a 4fős coop-ot lopták a Deus Ex-ből. Kb annyi a közös a 2 játékban, hogy mindkettő cyberpunk stílusu
18.
18.
ReNegAdE
#15: Ha egy jó játékot másolnak és abból is jó játék lesz akkor nem mindegy hogy loptak-e ötleteket vagy sem?Mi játékosok csak jól járunk és szerintem ez a lényeg!A baj akkor van ha lopnak és szarul valósítják meg!
17.
17.
Hubert Cumberdale
Ha már kezdjük el... azon elgondolkozott már valaki, hogy kb hol volt a deus ex, mikor ezt el kezdték csinálni? Kb néhány programkód volt. Nem valószínű, hogy sokat tudtak belőle lopni. Persze készítés közben meg át járkáltak ebédszünetbe a konkurens fejlesztőkhöz és meglesték, hogy mit csinálnak épp. Vagy most az utolsó hónapokban alakították át teljesen a játékot. Teljesen hihetőnek tűnik. De látom már megint itt vannak az atyaúristenek, akik megmongyák ebből a vidiből, hogy "tartalmilag nulla" lesz. Úgy imádlak titeket XD
16.
16.
givi6
tuti, remélem jó lesz
15.
15.
LtK
De kezdjük már el mert ha valaki így látja akkor kinyílváníthatja észrevételét. Azon kívűl meg nemcsak a kinézet copy. Az egész atmoszféra, a sztori is, és ezek a chipes dolgok amitől olyan kemények leszünk.
14.
14.
pepsus
#9: Ne kezdjetek mar a lopós dolgot mar megint. Ha ket jatek kinezete hasonlit az nem lopas.
13.
13.
LnB
#12: Basszu ezt de szépen mondtad! :) De engem ez kicsit felháborít :) de igen teljes mértékben igazad van.
12.
12.
mephi
#11: Ahhoz, hogy egy játék nem csak a grafikáról szól bizonyos életkor, tapasztalat, és szellemi szint szükséges. Szóval mindig is lesznek olyanok, akiknek bármit el lehet adni, csak szépen kell csomagolni.
11.
11.
LnB
#7: Baszhatod hogy látványos, hogyha tartalmilag egy nulla. Te is Crysis szopkodóvagy? :) látvány, meg a grafika, meg a textúra, de az nem számít, hogy egy kartondobozban több a kreativitás mint az ilyen játékokban. (gondolok az összes Crytek game-re és még sok másra)
10.
10.
falselight
kizárt, hogy jobb lesz mint a dxhr.
9.
9.
LtK
#4: Igen hamarabb volt, csak annak semmi köze ezekhez =D Nem ismerem a régi Syndicate-et de nemhiszem, hogy a Deus ex abból bármit is lophatott volna ='D Szóval ez a megállapításod hülyeség.
8.
8.
serioustomy
Gyááá, de szeretem a cyberpunk hangulatot, tényleg egy kicsit hasonlít a Deus ex-re, de na...! Én már nagyon várom :)
7.
7.
xICEMANx
Szerintem is nagyon jól néz ki és jó lesz biztos :D jobban néz ki látványilag mint a Deus Ex...
6.
6.
LnB
Fasza csak sok a lövöldözés egy kicsit...
5.
5.
giga321
Úristen ez kajak jó tényleg Mirror's Edge és Deus Ex összegyúrva de egyáltalán nem érzem hogy kopi mert ennek is van hangulata és ezzel nem fognak mellé lőni tuti nem nézzünk csak rá a Deusra nagyon jó lett és hangulatos és hát igen a Cyberpunk hát egyszerűen imádom :). Nagyon nagyon várom. Jöhet ide vele .
4.
4.
Vopesz
Tényleg hasonlít a deus exre, bár ha nagyon igazságosak akarunk lenni, akkor inkább a deus ex hasonlít a syndicate, lévén syndicate hamarabb volt, mint deus ex.
3.
3.
Cuppak
Eszméletlen lesz! Deus Ex + Mirror's Edge :D
2.
2.
Hubert Cumberdale
Ha már mindenáron hasonlítgatni akarja mindenki, akkor nekem az eddigi anyagok alapján úgy tűnik, hogy a Deus Ex piskóta ehhez képest. Ígéretesnek tűnik. Várjuk :) Csak fusson a gépemen...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...