Novemberre csúszik a Serious Sam 3: BFE

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 1.
  • Csúszás
Link másolása
A horvát Croteam bejelentette, hogy a Serious Sam várva-várt folytatása mégsem jelenik meg október közepén, s egy hónap plusz munkát engedélyeznek a csapat számára. Az agyatlan FPS-ek mintapéldánya igazi stresszoldó, pont jó lesz a rideg őszi estéken elpufogtatni pár skulót.

Maga a Croteam fejese, Alen Ladavac jelentette be a játék hivatalos fórumán a rajongóknak, hogy mégse várjanak nagyon októberre, mivel nem akkor jelenik meg a Serious Sam harmadik része.

"Évek óta nagyon keményen dolgozunk a SS3-on, különösen ezekben az utolsó hónapokban arra törekedtünk, hogy tartani tudjuk az ígért október 18-i dátumot. Az elmúlt néhány napban számba véve a belsős eredményeinket, valamint a bétateszttel járó visszajelzéseket, arra jutottunk, hogy a játékra ráférne még némi gameplay-tuning, hibajavítás és optimalizálás - de ez több, mint lehetséges ebben az időkeretben. Ez az a játék, amibe sok szeretetet és munkát fektettünk és tudjuk, hogy a sorozat rajongóinak elvárásai magasak. Tehát úgy döntöttünk, hogy szükség van egy hónap plusz fejlesztési időre (...), ha igazán szerelmes vagy belé és szeretnéd, hogy nagy játék legyen belőle."

Az új dátum november 22. Annyit csak kibírunk majd, kedves Croteam.

7.
7.
A videó király, a játéktól bevallom kicsit félek... Mostanában nem tul sok jó feldolgozás, reboot készült régi klasszikusokból ... :(
6.
6.
metercsiken
Tényleg elég "vágóhídas"! : )
A csávó a videóban viszont jól nyomta! : D
5.
5.
kharami
Nagyon várós cím a rage mellett! Mostmár csak valami jó autós game kéne valami grid szerüség vagy valami dirt szerü de hivatalos liszenlszel megáldott cucc!;)
4.
4.
pjoco
úhh de várom már! :P
2.
2.
Józsi_Doe
Ez a játék legalább nem az ezerszer látott kliséket ismétli.
1.
1.
Darox
Az Assasin's Creed késésénél valaki pont azt mondta hogy unja már hogy semmi indokot nem adnak. Végülis jó hogy így beszélnek a játékról. A videó pedig beteg mint az előző.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...