Bioware: nincs kizárva egy Mass Effect MMO

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Olyannyira rákapott az MMORPG-fejlesztésre a kanadai megastúdió, hogy teljesen nyitottak arra a lehetőségre, hogy egyszer egy Mass Effect univerzumára épülő online szerepjátékot készítsenek. Talán egy nap erre is sor kerül, de jelenleg minden figyelmüket a The Old Republic köti le.

Korábban is hallottunk már mende-mondákat egy esetleges Mass Effect MMO-ról, de szinte biztosra vesszük, hogy csupán elméleti szinten létezik a dolog. Mindazonáltal a cég fejesei, Ray Muzyka és Greg Zeschuk a minap az IndustryGamersnek adott interjúban arról beszéltek, hogy talán egy nap Mass Effect MMO-nak örülhet a gamertársadalom.

"Soha nem tudhatod" - mondta Zeschuk a felvetett játékra. "Úgy gondolom, hogy ha a The Old Republic kész lesz, veszünk egy pillantást a friss piacra. Így is sokat tanultunk. Az egy szép dolog, hogy már számos tudnivalót a hátsó zsebedben hordasz. Ha valamit fel akarunk használni a saját forrásunkból, az könnyen megoldható. Szóval igen, sose lehet tudni. Ránk vár viszont egy gigantikus termék bevezetése és ha ez végre elkészül, meg fogjuk vizsgálni a következő lépéseket. Most elsősorban a The Old Republicra, a Mass Effect 3-ra és a Wrath of Heroesra koncentrálunk. És más olyan címekre, amiket még nem jelentettünk be, de nagyon is elképzelhető, hogy a frencsájz olyan irányba mehet el, melyre korábban nem volt példa."

"Rengeteg az új platform és sok az új üzleti modell" - zárta rövidre.

Tény, hogy ha a Star Wars: The Old Republic jól szerepel a játékosok körében, biztosra vehetjük, hogy nem ez az utolsó MMO a Bioware-től.

16.
16.
Lordnekroseth
Nézz rá a Guild wars 2 re. Azt csak meg kell venni és lehet játszani ingyen. Nem egy híres Gaming rádió kommentátora mondta már rá, hogy igazán következő generációs.
15.
15.
rawdragor
hát lehetne valami igazán ütős mmo-t csinálni, ami megdöntené a wow-ot! de remélem azért ingyenes lesz, mert nem szeretnék havi dijat fizetni.
14.
14.
Lordnekroseth
Aha....elképzelhető egy mmo. Sőt sok mmo elképzelhető, jó képzelő erőm van. És az is elképzelhető, hogy elmennek a kruva annyukba, mert semmi ilyen mmo hulladékra nincs szükségünk. Ha azt akarnánk wowoznánk, nom pont a gyökeres ellentétével játszanánk.

Hogy tudták egyáltalán ezt felhozni is? A legkibebaszottul roszabb közösséget válaszák célnak.
Körülbelül olyan baromság mint mikor a gyárban be akarták vezetni a nők viseljenek piros kitűzőt havi perióduskor....én meg mondtam hogy, ha milliós pereket akarnak emberjogi sérelem és diszkrimináció miatt akkor ok.....kb ekkora hülyeség ez.
13.
13.
Rage
Én azon az állásponton vagyok, hogy: 1, így is túl sok MMO van a piacon 2, ha befejezik Shepard kalandját, akkor inkább folytassák a single vonalat, de tegyék bele a többi fajt is (vagy egy részét legalább) játszhatóként.
12.
12.
GhostDog24
így h bele gondolok én félig örülök neki félig nem...
11.
11.
pepsus
Eskuszöm terror cselekmenyt követek el a bioware es EA ellen ha ezt teszik egyik kedvenc sorozatommal. Ki tart velem ?:)
10.
10.
Optimus Prime
A Mass Effect eleve adott egy MMO-RPG-re. Kérdés időben mikor játszódna és mi lenne az alap téma. Ez már kényes.
arról az EA berkjein belüli játéknál meg senki ne álmodjon F2P-ről. Majd lesz Origin only és only extra hozzá.
9.
9.
Vopesz
Teljesen hidegen hagy ez az mmo műfaj meg időm sem lenne rá, úgyhogy nekem mindegy. Bár tény, a világ eléggé adva van egy mmo-hoz.
7.
7.
Necreon
Azt hittem leáldozott már a "csináljunk mindenből MMO"-t korszaknak, szomorúan látom hogy nem.
6.
6.
Mortis
Amilyen úton jár mostanában a BioWare azon sem lepődnék meg, ha átültetnék az egészet FPS-nézetbe vagy legalábbis tiszta TPS-lövöldébe.
Ha már muszáj, akkor legyen igényes, persze.
5.
5.
givi6
nem tartom túl jó ötletnek ezt a Mass Efect MMORPG-t
nagyon szeretem a sorozatot, és az benne a legjobb, hogy izgi, remek a sztori, egy hős vagy ... stb
ezt egy MMORPG nagyon nem adna vissza
4.
4.
Sousuke1989
Egyetértek Blade96 véleményével: valóban jó lenne, ha nem havidíjas lenne, hanem maximum mikrótranzakciós (Play 4 Free vagy Free 2 Play), meg valóban olyan profin legyen kidolgozva, mint az eddigi részekben minden. Másrészt konzolra is jöhetne, mert aki eddig csak konzolon játszott vele és nincs játékra való PC-je, nem tudja a Mass Effect MMO élményt átélni.
3.
3.
Moldren
Nagyon remélem hogy nem lesz.
2.
2.
343i
Én konkrétan az Old Republic rajzfilmes stílusától is ki vagyok bukva. Pedig maga a játék ennél többet érdemelne/követelne...
1.
1.
Blade96
"Tény, hogy ha a Star Wars: The Old Republic jól szerepel a játékosok körében, biztosra vehetjük, hogy nem ez az első MMO a Bioware-től."

Nem inkább "nem ez az utolsó"?

Egyébként mint Mass Effect fan, én egyáltalán nem örülnék neki, csak ha tényleg évekig dolgoznának rajta, és profi módon raknák össze. És max mikro-tranzakciós lenne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...