A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#39
Érdekes... mondjuk a MW3 nem meglepő (mw2 óta jellemző hogy a sok low 12 éves kemper kocka akkor kapja meg anyucitól a gammát) de a Skyrim lehetne előrébb, ezen kívül én is kíváncsi lennék arra, hogy kiket, hol kérdezgettek... mert ha az amcsi kölyköket akk. nem meglepő ez az eredmény.
#30: mivan, ideges a sok CODos troll? MW2.1 Forevör! anyuci, vagy apuci veszi meg neked? nekem a nagymamám.
#38
Én a Mass Effect 1-re és 2-re gondoltam :D:D
#37
Én nem rég szedtem le a bf3 bétát , hozzá teszem hogy imádom a Bad Company mind2 részét .Biztos velem volt a gond , de egyszerűen nem tetszett a game.. Azt vártam hogy hatalmasat fog üti , helyette csak idegelt ... és nem a Buggok miatt , mert ez csak egy Beta verzió , ezzel tisztában vagyok . Kicsit crysis 2 multiplayer feelingje volt . Eddig nem volt tervbe véve hogy be szerzem az MW3mat , de ha visszagondolok mennyire élveztem a 2. részt , lehet inkább a cod mellet döntök
#36
#27: Mért is?
#35
#34: nekem fut rendesen de annak ellenére is lemondtam a rendelést. egyszerűen jobbra számítottam.
#34
Ez a lista egy vicc, valamelyik amcsi oviban lehetett a felmérés.

Mellesleg a BF3-al mi a baja sok embernek? Van még néhány bug ami ki lesz javitva de azoktól eltekintve rohadt jó game. Vagy csak egyszerűen nem fut annak aki fikázza.
#33
#31: +1:D
#32
Szerintem ez a lista hülyeség!SZERINTEM!!!
#31
#24: addig a jó , el is menne a kedvük hogy be szerezzék...
#30
#24: Ja,igen 20. helyre tenném a BF3-at! Ajándékba egy csomag zizi mellé!
#29
Nincs is "szebb" mint a szeretet ünnepén kinyírni pár rosszfiút! : )
#28
Eddig lehet, hogy a szeretet ünnepe volt de idén a modern warfare 3 ünnepe :D
#27
#6: 10-12 év XP
#25
#24: Ja ebben én is biztos vagyok. Ha próbálták volna a bétát még ennyi se lenne, elég sok lett ez így is. Olyan bugos szar az egész, ahogy van, a battlelogot inkább nem is hozom szóba. Tudom, hogy a bugok ki lesznek javítva a teljesbe, de éppen most a bétáról beszélünk.
#24
"7. Battlefield 3 - 12 százalék" még nem próbálták a bétát :)
#23
The Elder Scrolls V: Skyrim-t előbbre vártam volna :D
#22
Képzelem a felmérést: milyen játékot szeretnél karácsony? Olyat, ami FPS, katonai és lehet benne sokat lőni a többiekre, meg van benne multi, ahol alázhatom a többieket. Meg persze egyszerű, monoton és militári legyen. Szente este: apa, anya nézzétek! én öltem a legtöbbet a körben!

A viccet és a szarkazmust félretéve én a mostaniak és a megjelenő játékok közül talán a Deux Ex, Dead Island vagy Hard Reset-nek örülnék. Bár őszintén inkább az ME3-nak, de az nem jön idén.
#21
#20: És olcsó is.
#20
Júúúj egy dolgot rendesen elvétettek: még a minecraft is belekavarhat(mer jönnek skillek varázslás, bájital npcemberek trade, magyarul igazi mmorpg is lehet belöle