Gyűjtői kiadást kap a Metal Gear Solid Collection

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Spéci, limitált kiadást kap a Metal Gear Solid HD Collection: a PS2-érabeli Metal Gear Solidokat és a PSP-re megjelent Peace Walkert magába foglaló csomag egyébként is joggal pályázik a játékosok félretett pénzére, de erre a most bejelentett kiszerelés még rádob egy lapáttal.

A Metal Gear Solid HD Collection november 8-án landol a boltok polcain, először PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik a csomag, később pedig lesz egy verzió PlayStation Vita-ra is. Mint arról korábban beszámoltunk, a gyűjteményben a Metal Gear Solid második és harmadik része kapott helyet, illetve a PSP-s Peace Walker sem fog kimaradni belőle.

Nem egyszerű portokról van szó, grafikát alaposan felhúzták a készítők, és itt mutatkozik be először a Transfarring rendszer is: a Peace Walker PSP-s és PS3-as változatát szinkronizálhatjuk, a mentések átvihetők egyik platformról a másikra, így bármikor, bárhol folytatni tudjuk a játékot.

Mint a Konami tegnap bejelentette, a gyűjtmény kap egy különleges borítóval felturbózott limitált kiadást is, amiben ráadásként egy 248 oldalas képeskönyvet is találnak majd a vásárlók - mindkettő - a borító és a könyv is - Yoji Shinkawa vezető grafikus keze munkáját dicséri. Az árról nincs tudomásunk, az biztos egyelőre, hogy a standard kiszerelés nyomott, 50 dolláros áron kerül forgalomba.

9.
9.
daenath
Kar hogy a PS1-es MGS-t nem csatoljak hozza :( Nekem mai napig az a kedvencem :)
6.
6.
ReNegAdE
Ennek a polcon a helye!Csak kár hogy ez már nem nagyon fér bele az anyagi keretbe!Legalább is egyenlőre!
5.
5.
pepsus
#4: http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/metal-gear-solid-ultimate-hd-collection-zavvi-world-exclusive/10532517.html

Közbe megtalaltam. Bar a megjelenesi datum hibas az oldalon.
4.
4.
pepsus
zavvi.com-on elö lehetett rendelni egy steelbookos ultimate HD collectiont, tartalma egy letöltö kod a 1-hez, a sima hd collection meg egy mgs 4 meg ahoz is valami artbook feleseg vagy ilyesmi. nem emlekszem pontosan. 70 fontos ara volt. de mivel 4000 darabra volt korlatozva, 2 nap mulva mar sold out volt.
3.
3.
Mathia$
Oks, akkor ez egy első napos vétel lesz. Nagyjából már ott van a polcomon, legalább is képzeletben :)
2.
2.
Dcrysis02
De jó lenne ha kiadnák PC-re. Épp ma fejeztem be a Sons of Liberty-t, és elegem van az emulátorokból. HD Snake Eatert akarok. Elég lenne egy Steames kiadás is. :(
1.
1.
givi6
Istenem, de szeretnék most egy ps3-t----
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...