Teljes Kinect-támogatással jön az új Tiger Woods

Bár még sok víz le fog folyni a Dunán, míg látunk is valamit a Tiger Woods PGA Tour jövő évi változatából, az EA Sports már most elkezdett mozgolódni, és elhintett néhány infót a játékról - többek között kiderült az is, hogy az Xbox 360-as változat teljes Kinect-támogatással érkezik majd.

Bár túlzás lenne azt mondani, hogy máris bejelentették a Tiger Woods PGA Tour 13-at, mert valójában formális bemutatóról egyelőre szó sincs: az első lényegi információk és látnivalók még hiányoznak (a kép is csak illusztráció), most csupán néhány morzsát sikerült elcsípni az EA illetékeseitől a jövő évi epizód kapcsán.

Az egyik legfontosabb újdonság, hogy az Xbox 360-as verzió teljes Kinect-támogatást kap majd, erről az EA pedig kapásból úgy emlékezett meg, mint "az első sportjáték, ami teljes mértékben kihasználja a kamera adottságait." A játék nemcsak a mozgásérzékelésről és a kontrollermentes játékélményről szól majd, a Tiger Woods PGA Tour 13-ban a hangunkat is bevethetjük majd. Az EA egyébként az E3-on is elmondta már, hogy a legfontosabb sportsorozatai a jövőben támogatni fogják a Kinectet, az első fecske Tiger Woods után várható, hogy a FIFA és a Madden is hasznosít ezt-azt a technológiából.

Idén először arra is lesz lehetőségük a rajongóknak, hogy maguk döntsék el, ki szerepeljen a játék dobozán. Az Egyesült Államokban és Európában két különböző borítóval mutatkozik majd be az új Tiger Woods, a hivatalos Facebook oldalon szavazhattok a képre kerülő sportolóról. Mindez egy érdekes kérdést felvet: idén már egyáltalán nem lesz rajta Woods a borítón? Merthogy a jelöltek közül hiányzik a kolléga, persze lehet párban pózol majd a nyertessel:

  • Paul Casey
  • Luke Donald
  • Ross Fisher
  • Graeme McDowell
  • Rory McIlroy
  • Edoardo Molinari
  • Ian Poulter
  • Justin Rose


A játékról egyébként már azt is tudni, hogy lesz gyűjtői változata: ebben öt extra pályát és egy ráadás bajnokságot kapunk majd többek között.

5 komment - szólj hozzá!