Dead Space 3 - újabb részletek a történetről

Úgy tűnik, a Siliconera vaskos információkötegre tette rá a mancsát, a múlt heti szivárogtatásuk után újabb adag érdekességgel szolgáltak a Dead Space 3 kapcsán. Megint a történet kerül középpontba, kiderül, hogy Isaac Clarke némileg bekattant a harmadik részre, második énje folyamatosan zargatja majd őt.

Megint előrebocsátjuk: nem tudjuk, hogy a Siliconera infói igazak-e, az Electronic Arts mélyen hallgat a Dead Space 3 kapcsán, de szinte biztosra vehető, hogy a Visceral előbb-utóbb tető alá hozza a várva-várt harmadik részt. Ahogy zoenn írta korábban, a Siliconera forrása szellőztette meg anno a Syndicate létezését is, szóval joggal reménykedünk.

Lássuk, hol hagytuk abba legutóbb, de szólunk, a spoilerveszély fennáll! Az világos, hogy Isaac Clarke a Tau Volantis nevű jégbolygóra megy, mint kiderült nem véletlenül: az EarthGov bízza meg egy hajmeresztő küldetéssel, cserébe pedig szabadulást ígérnek hősünknek. Mint írtuk, az érkezés cseppet sem lesz zökkenőmentes, de néhányan azért túlélik a balesetet, így ismét összefuthatunk majd Ellie-vel és a Jennifer nevű technokrata hölgyeménnyel is.

Még érdekesebb, hogy Isaac konkrétan bekattan a harmadik részre, skizofréniával küszködik, "második énje" pedig folyamatosan kísérti majd: "Shadow Isaac" midenhol ott lesz, ráadásul be is szólogat nekünk, ha valamit rosszul csinálunk. Azt nem tudni még, hogy a játékmenetre ez lesz-e komolyabb hatással, de nem zárható ki, hogy a kollégának olykor hallucinációkkal is szembe kell néznie.

21 komment - szólj hozzá!