Képeken a Dragon Age 2: Mark of the Assassin

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 4.
  • Képek
Link másolása
A jövő héten érkezik a Dragon Age 2 legújabb DLC-je, a Mark of the Assassin. A csomag érdekessége az, hogy benne lesz a játékból készült filmsorozat karaktere, a Tallis nevezetű elf orgyilkos. Őt alakította a bájos Felicia Day. Komor és sötét témaválasztással rendelkezik a bővítmény.

A Dragon Age 2: Redemption filmsorozat eléggé stílusos alkotás lett - mondjuk látszik rajta, hogy a büdzséjének köze sincs a Trónok harca költségvetéséhez, de legalább ezzel is szélesedik az univerzum. Jó hír, hogy ha bírtad Tallis karakterét, bizonyára jó néven veszed, hogy benne lesz a jövő héten érkező DLC-ben, a Mark of the Assassinben. Az EA három képet adott ki most a csomagból.

Mindhárom platformra - PC, Xbox 360 és PS3 - egyszerre érkezik az expanzió.

12.
12.
Skyer
#10: Ezért játszatok angolul. A hülye magyar fordítások néha elég illúziórombolóak lehetnek.. találkoztam már én is olyanokkal, hogy a hajam égnek állt..
11.
11.
vaszil1
Ne menjünk már bele a fénykard-lézerkard, Rozsomák-Farkas mizériába. De ha te ennyire a sziveden viseled, akkor inkább gray warden-t mondok.
10.
10.
thernielle
#8: Ha még egyszer valaki komolyan leírja azt, hogy Szürke Kamarás, annak elintézek egy 800 részes Jóban Rosszban vetítést, komolyan mondom! Te atyavilág, hogy kúrhattak el ennyire egy fordítást?! Várj, várj, a kedvenc részem az első részből (beszarsz):
"Have you ever heard tales of the gray wardens of old?"
Fordítás:
"Hallottál már történeteket a Szürke Kamarásokról, öreg?"

Ennyit szeretnék csak hozzátenni a Szürke Kamarásokhoz :)
Ha az első rész játékmenetét ötvöznék kicsit a második harcmechanikájával és karakterkidolgozottságával, megszületne a tökéletes szerepjáték.
9.
9.
vaszil1
Azért én is látom a negatívumait a játéknak. Az egyesben megteremtettek egy egész univerzumot, a kettesben meg megmutattak belőle egy kis szigetet (még ha nagyon jól is). Ha egy szám nélküli, hézagpótló rész lenne, akkor szerintem nem hőbörögnének ennyin miatta. Dragon 1,5-nek nagyon jó lett volna, de 2-esnek gyengusz.
8.
8.
vaszil1
Ja, és még a legutólsó DLC is elég érdekes, Szürke-kamarások, meg minden.
7.
7.
vaszil1
Én nemrég vittem végig a Dragon age 2-őt, és semmi különösebb problémám nem volt vele, kivéve azt a rohadt helyszinismételgetést, amit azzal próbáltak változatossá tenni, hogy még részeket le is zártak az ismételt pályából. A harcok jobbak mint az elsőben, a dumálás érdekesebb, mert a társak is beleszólhatnak, a térképen könnyű az eligazodás. Nem értem, miért veszik ennyien semmibe a kettest.
6.
6.
Skyer
Még mindig piszkálják ezt a kakit? Inkább foglalkozzanak azzal, hogy a DA3-ba kijavítsák ezeket a hatalmas baklövéseket amiket DA2-be elkövettek.. ne a 42152362376262776x DLC-t adják ki..
5.
5.
Mortis
Már ki is jött a sorozat? Marha színvonalas lehet, ha eddig sehol sem láttam róla információt...

Ezt a félresikerült próbálkozást meg már elfelejthetnék.
4.
4.
adriano28
volt olyan szereplő eddig a dragon ageben hogy mark?
3.
3.
erasmus
#2: Ez pontosan így van. És aki meg is veszi az alapjátékot, fizetett érte és akkor ott van, hogy most megint fizessen, megint fizessen, az ilyen vackokért, (és mégis kevesebbet kap a játéktól mint aki semmit nem fizetett) inkább leszedi és megint ott van, hogy ha már megvette utánna úgyis kell kalózkodnia minek vegye meg.
HALÁL a DLC-kre. Kiegek jöhetnek azokkal nincs gond.
A CD-project csinálja jól ingyenes dlc-k, ingyen törődnek a játékaikkal.
Bio mit mondott mikor kiadták ezt a förtelmet? Nem értjük a játékosok felháborodását..., ahelyett hogy beismerték volna.
2.
2.
Sewray
Ha akkor adnák ki a játékot amikor már az összes betervezett DLC benne van akkor egyébként kb 40e forint lenne ? Oo Mert már lassan ott tartunk. Ez már majdnem olyan mint ha anno a Kotor-t csak a feléig tudtad volna kijátszani mert a többi majd DLC-ben jön....
1.
1.
givi6
Az 1. rész volt az igazi, adhatnak ki bármilyen dlc-t a kettőre, semmit sem ér
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...