A Treyarch új konzolokra is elhozza a Call of Dutyt

A Call of Duty-széria minden páros évben megjelenő epizódjaiért felelős csapat állásajánlata szerint már javában készítik a háborús shooter PlayStation Vitára és/vagy Wii-U-ra készülő fejezetét - de az is lehet, hogy már a következő generációban gondolkodnak, bár ez most nem valószínű.

Nagyon is elképzelhető, hogy a PC, az Xbox 360 és a PS3 mellett új platformokra költözhet a Call of Duty-széria. Legalábbis a World at Warért és a Black Opsért felelős Treyarch legfrissebb álláshirdetése szerint ez történhet, a csapat honlapján ugyanis az olvasható, hogy a sikeres pályázó "segítene elhozni a nagy sikerű frencsájzt egy új konzolra".

Bár a Treyarch nem az egyetlen stúdió, amelyik a Call of Dutyért felelős, sőt az sem biztos, hogy kimondottan erről a nagyágyú FPS-ről van szó, ám annak tudatában, hogy a csapat "rendkívül sikeres játékként" nevezi meg termékét, szinte biztos, hogy a CoD-ra vonatkozik a hirdetés.

Az "új konzol" elnevezés talán egy formális bejelentés erejével bír, így erősen lehetséges, hogy a csapat PlayStation Vitára vagy Wii U-ra hozza el a sorozatot, annál is inkább, hiszen az Activision korábban már jelezte, hogy teljes vállszélességgel kiáll az új rendszerek mellett. Reméljük, nem sima portokat kapunk, hanem teljesen különálló fejezeteket.

20 komment - szólj hozzá!