Előzetesen a Dragon Age: Redemption

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 5.
  • Videó
Link másolása
Hamarosan indul a Dragon Age élőszereplős webes minisorozat Felicia Day főszereplésével, mely egy újabb kivetülése lesz a Bioware szerepjáték-eposzának. Reméljük, nyalóka és olvadós rágó azért nem lesz belőle. A szériát beharangozó teaser már fel is bukkant a neten.

A Dragon Age-univerzum október közepén újabb médiaeszközt ragad meg - nevezetesen a webes minisorozatok között szeretné megvetni a lábát. A Redemption hősnője ugyanaz, akit a jövőhéten érkező Dragon Age 2: Mark of the Assassin DLC-ben is megtalálunk.

A hatrészes sorozat első része október 11-én indul, s egy női elf orgyilkost, Tallist (Felicia Day) helyez a középpontba, aki egy qunari rugó után vadászik. Bár látvány terén túl sok extrával nem számolhatunk, de hangulata miatt könnyedén kiemelkedhet a mezőnyből.

17.
17.
Eltiron
Hát ez tényleg ergya :) Viszont Day kisasszonyt én bírom, jelenleg éppen a Eureka-ban vendégszerepel és ott adja rendesen.
16.
16.
hedzsooo
"Reméljük nyalóka és olvadós rágó azért nem lesz belőle." - Na ja. Jo lenne, ha inkabb a DA 3-t rendesen odatennek az asztalra majd nekunk ! :D
15.
15.
Skyer
Idézet a youtuberól (2. top comment):
"Dear god. My eyes are actually bleeding after this. This could be the worst fucking shit I have ever watched. It's like people don't even try anymore. They just go "Yearhh let's just poot in on makinima people thearr will watch wutever shit we tell them and they fukking love it too huerrr".

You know what? Fuck you all, fuck the human race if this is what has become of it. You people deserve to wallow in your own fucking filth you god damn cockmonglers."

Hahhaha, és egyet is értek :D De ez a komment mindent visz... :D
14.
14.
kirschakos
Nem vészes ez srácok. Kíváncsiságból meg fogom nézni.
12.
12.
Adamknight
Azért a fegyverek elég bénák. Szinte süt róluk, hogy műanyagok XD.
11.
11.
goblinfing
Ha azt írnám címnek a videohóz hogy Xena trailer vagy Hercules bárki bevenné
10.
10.
Giggsy
#7: Nem sok. A Legendary pictures gyártja, az első részt dolgozzák fel, és Shepard egész biztos férfi lesz. Szereplőkről, rendezőről viszont még pletyka sincs.
9.
9.
Mortis
Én eleve azt nem értem, hogy minimál költségvetésből egyáltalán miért is kezdenek bele egy fantasy sorozatba. Semmi értelme, csak lejáratásra, maximálisan. A helyükben vártam volna egy több nullával kecsegtető ajánlatra.
Mondjuk a 2. részt háttérbe szoríthatná, amit igazán nem bánnék...
8: Talán mert könnyű megjegyezni a nevét?
8.
8.
Archondelta
Websorozathoz képest hiteles... lenne, ha egy kevés CGI-vel feljavították volna annak a qunarinak az ábrázatát. Így mindent elhiszek róla csak azt nem, hogy valódi qunari. Mondjuk a második rész után én már mindent elfogadok, ami csak egy kicsit is képes felülmúlni azt, amit eddig idén felmutattak Dragon Age gyanánt a BioWare-nél. A Day kisasszony körüli felhajtást tényleg nem értem. A Guild-ben aranyos volt, de ennyi...
7.
7.
adikas
Erről jut eszembe, Mass Effect filmről nincs valami hír?
6.
6.
balint23h
Tudom, hogy alacsony költségvetés meg webes sorozat stb...De ez azért gáz volt :D
5.
5.
adikas
Mivel a költségvetés nem magas így egyáltalán nem nevezném rossznak,
Sajnos viszont a színészi játék nem tűnik valami hitelesnek nekem.
4.
4.
Giggsy
#2: Azért azt ne felejtsd el, hogy webes sorozatról beszélünk...
3.
3.
dani576
Először azt hittem, Kiszel Tünde van a képen.
2.
2.
drat576
nagyon szeretem a DA világát, de ez a trailer alapján elég fos szinvonalnak tűnik így első ránézésre
1.
1.
Mr D
remélem lesz olyan jó mint a Mortal mini volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...