Gran Turismo 5 - körvonalazódott a 2.0-s frissítés

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Polyphony Digital végre elejét vette a találgatásoknak és lerántotta a leplet a régóta ígérgetett Functionality Update 2.0-ról, melyet a jövő héten tölthetünk le PlayStation Networkről. Olyan áhított funkciók kerültek bele, mint a normál autók belső nézete és az, hogy a GT5 végre támogatja a Logitech G25/G27-et.

Habár eddig is rendszeresen érkezett frissítés a Gran Turismo 5-höz ilyen-olyan event formájában, az igazi DLC csak most látja meg a napvilágot. Talán nem véletlen, a Sonynak valamilyen módon válaszolnia kell a Forza Motorsport 4 megjelenésére. A Functionality Update 2.0-t teljesen ingyenesen tölthetjük le a játékhoz.

Nézzük a legfontosabb újdonságokat: végre a nem prémium autók is kaptak belső nézetet és immáron képesek vagyunk elmenteni képességeinket az endurance versenyek során. Ergo nem fő meg a konzolunk. A betöltési idők lerövidültek, a menüben való navigálás is sokkal könnyebb már, javult a járművek fizikája, tovább fejlődött az MI, az Online Lounge új funkciókkal bővült és az igazi szimulátoros arcok Mekkája jött el végre, hiszen a GT5 végre támogatja a Logitech G25/G27 kormányokat.

Az update tartalmazza a NASCAR 2011-es mezőnyét, javítva a menettulajdonságokat és az időjárási körülményeket. Immáron minden versenyen beállíthatjuk, hogy milyen legyen a kezdő időjárás és milyen természeti viszonyok között fejeződjön be. Sőt, a Photo Travel Mode is frissült.

A játék atyja, Kazunori Yamauchi szerint minden fontos frissítés kizárólag a rajongói visszajelzések alapján került a kalapba, ezek közül a legfontosabb, hogy immáron a sztenderd autók is rendelkezzenek belső kameranézettel. A csomag október 11-én válik letölthetővé PSN-ről, az alapjáték ára éppen pár napja csökkent a Platinum kiadás következtében.

10.
10.
adt_abs
8.
8.
noblem14
Ez jó hír.És mindenki kapni fog ajándékba egy Redbull X2010-et miután Vettel megnyerte a világbajnokságot legalábbis ezt írták a friss GT 5-ös híreknél.
7.
7.
nukebomb
#6: Mekkora lesz, azt tudjuk?
6.
6.
nukebomb
Na ezt most nem adod be, hogy ebben a frissítésben lesz 800 új műszerfal... :O (na jó, kb 450, ha az egyedi típusokat nézzük, de akkor is...)
4.
4.
Göndör
Kb egy hete kezdtem el azo gondolkodni h be kéne szerezni,annak ellenére h sok kritika érte,erre tessék jönnek a javítások!:)
3.
3.
Qbász
Na ezt tetszik! Főleg az időjárás szabályozó.
2.
2.
p3ti
Na ez igen , jó nagy javítási pack , azt hiszem megint elő veszem a GT5öt , nagyon jól hangzik :) Bár eleve nem értettem miért nem volt belső nézet a nem prémium kocsikban... dehát ami késik nem múlik . Ettől függetlenül előbb a forza 4et fogom ki játszani :)
1.
1.
batonai87
Be kéne már szerezni! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...