Európába jön az Army Corps of Hell

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A PlayStation Vita egyik nyitócíme megdobogtatja majd a Pikmin- és az Overlord-rajongók szívét, a játékmenet ugyanis pontosan arra a koncepcióra épül, amit ezek a címek is használnak: a játékos nem a játékbeli hősével lehet hatékony a harcban, hanem az általa irányított csapatnyi kobolddal.

Az Army Corps of Hell valószínűleg nem ismeretlen számotokra, sőt az alábbi trailert is láthatáttok már korábban: a játékot az idei Tokyo Game Shown mutatta be a Square Enix, de akkor egyfelől átsiklottunk felette, másrészt a kulcsfontosságú infókat japánul mondták el, amely nyelvhez nekünk itt a stábnál sajnos nem sok közünk van.

Most viszont megékrezett az angolnyelvű bejelentés, a Square ugyanis elárulta, hogy az Army Corps of Hell Európában is a PlayStation Vita nyitócíme lesz. Ha szeretted a Pikmint vagy az Overlordot, az Entersphere által fejlesztett játék is be fog jönni, a lényeg ugyanis majdnem ugyanaz: a pokol királya elveszíti a képességeit az istenek miatt, s míg visszaszerzi őket, egyetlen erejével tud élni, mégpedig harcba küldheti a koboldhadseregét.

A játékmenet lényege tehát, hogy hősünk nemigen konfrontálódik majd, a piszkos munkát elvégzik a koboldok, akikből több különböző típus is be fog mutatkozni a játék során. Az irányítással nem lesz gond, a Vita számtalan alternatívát és lehetőséget kínál erre, ahogy a négyfős multiplayer is adott lesz csoportos garázdálkodás céljára. Mint mondtuk, az "új" trailer annyira azért nem új, japánul már láthattátok, de azért érdemes megnézni angol felirattal is!

Köszi, giga321!

2.
2.
1.
1.
goblinfing
Nem csodálkozom hogy japán
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...