Manga- és anime-rajongók: hétvégén MondoCon!

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Ha szereted a mangákat és animéket, érdemes lesz a hétvégén a Hungexpó felé venni az irányt, újfent megrendezik majd ugyanis a MondoCont, az ősz legnagyobb ilyen témájú rendezvényét. A MondoCon szervezői szokás szerint a gamerekre is gondoltak - akár megjelenés előtt álló játékokat is kipróbálhattok majd.

A Mondo Magazin és az Animax TV sokadszorra rendezik meg a MondoCont, ahol az anime- és mangaőrültek gyűlthetnek össze egy hétvégi buli erejéig. A Hungexpó három pavilonjában megtartandó eseményen gamer programok is lesznek, méghozzá a Fogadó épületében próbálhatjátok majd ki többek között a Battlefield 3 kooperatív módját (újdonság a javából!) és a szintén megjelenés előtt álló The Sims 3: Házi kedvenc demóját.

A verekedős játékok sem maradhatnak el, lesz Tekken, Mortal Kombat és a Marvel vs. Capcom is, emellett a táncos címeknek is hódolhatnak a rajongók a Just Dance első két részének köszönhetően. Meghívásos StarCraft 2 versenyre is számíthattok, a MondoCon Live Invitational Starcraft 2 bajnokságon az ország nyolc legjobb játékosa méri össze az erejét az 50 ezer forintos díjalapért.

A galériánkban képeket láthattok a korábbi eseményekről, további információkat pedig itt találtok! A MondoCon holnap és holnapután reggel is 10 órakor nyitja meg a kapuit, a zárásra szombaton 22, vasárnap 20 órakor kerül sor.

21.
21.
zola2000
#19: igen, de inkább hétvégén, a hétköznap este 8-11ig tartó időszak még úgy ahogy "biztonságos"...
20.
20.
giga321
#19: Napját nem tudom mikor néztem utoljára Animaxot. Netről kell nézni azt amit akarsz ennyi.
19.
19.
Extol
Animax néha lósz*rt se ér mert már idióta tinisorozatokat is vetítenek ami kanyarban nem anime.
18.
18.
Mortis
#17: Velem eddig csak a 2. eset fordult elő, de egy geek-el nem elkezdek erőszakoskodni. Azért van valamennyi tartás bennem is.
17.
17.
giga321
#16: Ooooo nem szabad hagyni . Oda megyünk mindíg ha akarunk valamivel tolni " légyszives szeretnénk mi is kipróbálni " szöveggel , ha fel ál es átadják akkor semmi problem ha nem ál fel akkor ki rugdossuk a helyéről , hát nehogy már csak ő tolja.
16.
16.
Mortis
Játékok miatt felesleges elmenni. Ha nem te vagy a leggyorsabb, akkor esélyed sincs kipróbálni semmit.

Kicsit meg kéne rendszabályozni a con-okat, mert alapjában véve kellemes kis mókák lennének, de a hithű, magukat otaku-nak valló gyíkok elég meredek dolgokra képesek( oké, hogy ez az ő összejövetelük lenne, de azért a hagyományosabb figurák is érezhessék már jól magukat, mert néha már nekem volt kellemetlen a szituáció, mikor csak néző szerepet vállaltam).
15.
15.
giga321
#14: Viszont minden mást meg iszok.*
14.
14.
giga321
#13: Igen igazad van , ezt mondjuk én sem értem miért öltözik be egy 150 kilós jólmegtermett anya koca egy Sakuranak.

No igen a a sör hiánya , bar ez engem nem érint mert nem szeretem a sört , viszont ao
13.
13.
Urahara
#11: felőlem speciel addig, amíg az én szemeimre nem jelent veszélyt, akkor öltözik át, amikor akar

de amikor az ember nem tud úgy körbenézni, hogy ne lásson legalább egy kivillanó hájhurkát vagy félig kilógó mázsás hátsófelet, akkor elgondolkodik, hogy ezek miafasznak cosplayelnek

mindenkinek a szíve joga beöltözni természetesen, de a karaktert válassza már meg úgy, hogy illjen a testalkatához, soha nem fogom megérteni, hogy egy 130 kilós lánynak miért pont Nelnek kell lennie a Bleachből

ja és persze amikor leteríted őket pokróccal, hogy ne lógjon ki mindenük, akkor meg persze meg vannak sértődve

#12: a kaja meg az ital (vagy az ital hiánya inkább) meg egy másik történet a hungekszpóban. kicseszett idegesítő, hogyha elfogy a sör, akkor el kell mászni a teszkóba. biztos keresnének is rajta, ha lenne valami löwenbräu vagy hasonló occsóság (neadjisten csapolt) 200-250-300 hufért, én speciel simán kicsengettem volna anno, csak, hogy ne kelljen gyalogolni
12.
12.
giga321
#11: BF3* sorry. Nem mellesleg a Gyros is finom :)
11.
11.
giga321
#10: Nekem ez lesz a 2. ilyen Con ra menésem és tényleg csak ezért megyünk hogy röhögjünk a cosplayeseken:D és miegymás. Szeretem az animét nézem is de csak 1-2 mint PL: Naruto , Fairy Tail, Ghost in the Shell és kb ennyi. De beöltözni semmi pénzért nem fogok nincs az az Isten azért ennyire nem vagyok FAN. Meg úgy vettem észre hogy akik beöltöznek egyszerűen már nincs szégyen érzetük. Mennek az utcán talpig beöltözve valami Bleach-es formának és az emberek így oltogatják őket meg leszólítják meg úgy nézik őket hogy majd ki gúvad a szemük. Ezeket simán ellehetne kerülni hogy mittomén mondjuk egyszerűbb ha a helyszínen öltözik be de ne így sétáljon már végig az utcán mert az már kicsit égő. De jó lesz a holnap már alíg várom ez a Hungexpo meg nagyon jó kis hely szép nagy 3 pavilon múltkor is jó volt most is az lesz , no meg persze szeretném kipróbálni a BF+-at co-op-ba. :D
10.
10.
Urahara
#8: u mad

egyébként részemről kihagyós, leszoktam sajna a zanimézésről, meg már nem akkora feeling ismerősökkel oltani a gyökér cosplayereket se, mint 2 éve
9.
9.
Mortician
#8: Igazad van, inkább legyenek ők is seggfejek, mint te...
8.
8.
Krist-off
kapja be az összes anime fan!hogy lehet ilyen szarokat szeretni....
7.
7.
hedzsooo
#3: Kapargatsz vmit a felszinrol, de sajnos meg azt is rossz megkozelitesbol. Tudod, ha hallgattal volna...
6.
6.
hedzsooo
Van 1 par kedvenc anime nekem is ! :D

Legjobban talan a a Ghost in the Shell elso mozis resze tetszett, de a sorozat sem rossz. :) Death Note-ot is megneztem, az is tetszett, de olvasni nem olvastam.
D a vampirvadasz is kiri, meg a Cowboy Bebop ( Csillagkozi fejvadaszok ) is.., de masabb stilusu, igenyes animacios filmet is kedvelek, az EA keszitette DANTE Pokol sem volt rossz, sot ! Mondjuk nekem meg a 1986-os, anime film stilusban keszult Trans Formers animacios film is tetszik, bar abban legjobban a zenek, meg a hangok, de a tortenet is azert elmegy. :D

Huuu, sorolhatnam estig is, rengeteg a jo anime, meg egyeb igenyes animacios film van..., a francia, ill. szinten co ,Bellville randevu-t latta valaki ? :)
Aztan ugye pl. a Feherlofia ( 1981 ), alap.
5.
5.
zola2000
Mangából a Death Noteot, a Meitantei Conant olvastam a neten (az utóbbi még fut), és egész jó a Japán krimi, amit most követek az eredeti Magyar kiadásban az a Ruroni Kenshin (egy kardforgató története a középkori Japánban, aki megfogadta hogy többet nem öl embert, érdekes ellentmondás), Hetália (szintén érdekes vígjáték megszemélyesített országokkal), kábé ezek de inkább animézni/Jrpgzni (inkább DQ/Tof/valkyria stb az FF nem annyira jön be újabban) szoktam.
3.
3.
joshfeed
Én rájöttem, hogy ez a manga miről szól: A Japánok komplexusairól.
Minden benne van a mangában ami a japóknak nincs.
Nagy dudák és kerek popsik, hatalmas szemek, Hangoskodós, ordibálós rámenőség.
2.
2.
giga321
Már megvan a jegyunk spanokkal megyünk , 5-Èn megyünk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...