Resident Evil - muszáj elszakadni a gyökerektől

A Resident Evil-franchise fejese szerint ha nem szakadnának el a sorozat gyökereitől, s nem készítenének időnként más stílusú játékokat is ebben a világban, akkor a vásárlóknak hamar elege lenne az egészből. Jogos felvetés, de vajon tényleg igaza van Kawata-szannak?
  • Írta: InGen

Kommentek

#24
#23: Mondasz valamit!:))))
#23
Törölt felhasználó
Ezt a Kawata nyilatkozatot nem véletlenül 10 évvel ezelőtt vették fel? :D
#20
#18: Itt a vege, a 2 mai napig a kedvencem. a 4 meg turheto volt de az 5 szimpla akcio co-op cucc, semmi koze a RE-hez, hiabba ugat ez a japcsi ur hogy mas is kell, en nem lennek rosszul ha horror/survival stilust folytatak volna...sot!!!
#19
#18: ezt a törölt verziót én is láttam régen de , nem értek veled egyet igaz hogy a hangulata ennek talán kicsit réisztőbb viszont nagyon béna ez a rögzített kamerás írányítás rengeteg idegesítő dolog van benne az írányítás miatt . a resident 4 szerintem jó lett , és nem tudom mi a gondod a gyüjtögetéssel biztos nem szeretsz keresgélni a játékokban kincseket meg hogy többször végigvidd hogy ha valamit nem találtál meg ahogy te is írtad mint egy vonatszimulátorban csak előre , abban semi jó nincs , a resident 5 is igy volt egyébként az első gameplay videókat nyugodtan megnézheted nei sem ilyen volt a beta verziója a nagy baltás is egy sovány néger volt bekötött fejjel sheva tervben sem volt , de tudod mit nekem tetszett, tetszett az hogy az 5. részben a resident evil 1 karakterekkel fejezték be chris redfield ,albert wesker , jill valentine és ugye még bónuszként kiegészitőbe megkaptunk még régi karaktereket barry burton-t és rebecca chambers-t , a resident 5 inkább akció mint túlélő horror, de lehet azért ugyis játszani hogy proffesional -on játszol alap fegyverekkel tuning és örök töltény nélkül , na ugy azért eléggé túlélő játék lesz belőle :)
#16
#14: A Zéro-t ki is felejtettem a felsorolásból (ott van nagyon), bár személy szerint a gamecubos Resident1 felújítása a csúcs nálam :D!!
#14
Nekem a nagy kedvenceim az 1. és a 2. rész volt,aztán kb 6 éve hozzá jutottam egy Gamecube-hoz és a Zéro-hoz!Azóta nálam az a csúcs a Resident sorozatban!Nagyon örülnék ha valami olyat hozznának össze újból!De tudom azt is hogy akármilyen szart is kidobnak majd Resident Evil címen futok és megveszem!:)
#12
#11: Én leszedtem a négyet és számomra csalódás, mert több részt kivágtak belőle, azaz rövidebb lett (a gamecube- os verzió volt meg). Szóval a kettő közül inkább az öt. Bár megszereztem a Code Veronica-t is és az még mindig nagyon jó :) Bár a grafika nem éppen változott sokat :D De játék fantasztikus!!

Szerintem jó túlélőhorror kéne, nem akciójáték ezzel a címmel!!! Az eredeti részek az 1,2,3, CV azok voltak a jók és számomra megunhatatlanok.
#11
Melyiket érdemesebb megvennem resi 4 HD? vagy resi 5? csak mert az ötnek nagyon szép a grafikája plusz jó kis coop lehetőség...
#10
Ez mind szép és jó, de mikor adtak ki az eredeti hagyományokat nem tövig alázó játékmenettel rendelkező produktumot? Ja, hogy már lassan egy évtizede, akkor rendben...
#9
felegyiModerátor
#6: A kettő eddig az abszolút favorit, maga a kezdés stb... a zene :) ! Emlékszem kb az volt az első game amivel játszottam PS-en, 5 percbe tellett mire eljutottam az ellen Lock-olásába... voltam vagy 9 éves :) ... a 3. része meg igen... Nemesis, mekkorát ütött azokban az időkben te jóságos ég!
#8
Szerintem többet érne ha ritkábban de jobbat adnának ki.
#7
Szerintem a RE5 is jó volt, de ami pedig igazán f.sza volt, az a DLC-je, a Lost in Nightmare(lehet nem jól írtam le). Az igazi kis múltidézés volt. A filmeknél pedig egyet kell értenem veletek. 1-2 még elment, kellemes film volt, de a többi rész, eh.... főleg ez az Alice dolog, a játékban sehol nem volt, itt meg már egy "istent" csináltak belőle. Az 5. részben nem nagyon tűnt fel, hogy ember lenne, hiába vették el az "erejét", a harc meg Wesker ellen, eh, egyenesen szánalom volt, hogy nem tudtak kitalálni valami mást, másolni kellet a játékot. Hopp, eltértem a tárgytól :D nem kell új Resi játék, hanem az eddig megjelent részeket nyomják fel HD-ba :D soksok extrával megspékelve. Na meg jöhetne a DMC 1-3-ig is :D
#6
#1: pontossan. Várom a silent hill2-3 részét.hd-re húzva. Azok még tudtak paráztatni. Vagy a nemezis a harmadik RE játékban. huhh a az volt a para.
#5
Hát bazze...azér ez már gáz,hogy még a készítők sem tudják visszaadni az első három rász teljesítményét...és igazad van Griewer!