The Legend of Zelda: Skyward Sword triplázás

A Wii-felhozatal egyik leginkább várt címe idén kétségkívül az új Zelda, a rajongóknak pedig már nem is kell sokat várniuk rá: novemberben megjelenés, addig is itt van három videó, hogy fokozza az előzetes izgalmakat. Az egyik egy feature-t, a másik egy helyszínt mutat be, a harmadik pedig maga az intro.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#9
amiért érdemes wii-t venni: supermario bros./ super mario galaxy 1,2 / twilight princess , skyword sword / rayman origins/ és még tuti talál magának az ember olyat ami érdekli . Én pl.nagyon örülök, hogy nem Xbox-ot vagy Ps3-at vettem.
Csak a banjo kazooie-t hiányolom a Nintendo-tól :S
#8
#7: 36-ért újat adnak boltból, garanciával Motion Plus-szal, Wii Sports és Wii Sports Resort -tal fehérben vagy feketében. Előrendeled hozzá a limitált Zeldát +15500-ért és máris 2 darab Motion Plus-os kontrollered van (már csak egy Nunchuk kell a 2 játékos cuccokhoz a teljes összképért), és hozzá egy olyan Zeldád, ami nagyjából soha, de soha nem veszíti el az értékét, szinte ugyanannyiért lehet bármikor eladni, mint amennyiért vetted.
#7
Na pl. a zelda sorozatért kár hogy nincsen wii-m .. Na meg a House of the dead illetve a resikért , az 2en nagy party :) De ami késik nem múlik , lehet év végén veszek 1 Wii-t , már úgyis az ember után vágják .
#6
#3: Na nee, most jelent meg a xenoblade, jövőre last story, pandora tower, fatal frame 4, és a Dragon Quest 10 búcsúztatja a régi, és köszönti az új Wiit, ennyi azért elég másfél évre, igaz az elmúlt egy évben tényleg nem volt a galaxy2 és a sakura wars 5, metroid: other M óta semmi jó wiire, amik most jönnek azok is csak megkésve kiadott játékok, amikre gondolom azt mondták hogy "ha ki akarjuk adni nyugaton akkor most vagy soha", persze legalább lesz mégegy jó éve a wiinek 2007-8 óta.
#5
#2: Vaterán veszel egy Wiit használtan Remote Plus-os kontrollerrel, lősz hozzá egy Twighlight Princesst, megveszed újonnan ezt is mellé, pár hónap múlva meg eladod az egészet. Az egész művelet végén kb. 5000 mínuszba jössz ki, ami épp két mozi + popcorn árát sem éri el ;)
#4
Pont most játszom a Twilight Princess-t. Jöhet majd ez is :)
Csak a Zeldáért megéri Wii-t venni.
#2
az ilyenekért szeretnék wii-t "szip,szip"