Heroes VI - gyűjtőknek szánt szobor, nagy betűvel

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A Might & Magic: Heroes VI mellé egy komoly, kifejezetten gyűjtőknek szánt ajándék is készül, Michael arkangyal 65 ezer forint értékű szobrához viszont csak kevesen férhetnek hozzá, jelenleg például nagyon úgy néz ki, hogy itthon egyetlen szerencsés büszkélkedhet majd az ereklyével.

A rajongók közül valószínűleg többen levágnák valamelyik végtagukat egy ilyen darabért, azonban ki kell, hogy ábrándítsunk benneteket: tudomásunk és gyors kutakodásunk szerint a szobor itthon egyetlen üzletnél lesz beszerezhető, és ott is csak úgy, hogy az előrendelők között kisorsolnak majd egy egész darabot. (Ha tévednénk, és tudtok más akcióról is, javítsatok ki!) A relikvia 65 ezer forintot ér, a héten megjelenő Heroes VI készítői az alábbi videóban mutatják be, hogyan is néz ki. Köszi, giga321!

16.
16.
tektonikuslemez
#8: Én is úgy tudom hogy az első patch-ben elérhető lesz egy más (talán teljes képernyős) városnézet is.
15.
15.
tektonikuslemez
Szerintem leginkább a kézi festést kell raja megfizetni. Valamint hogy összvissz 500 db készült belőle nem mondjuk 20000.
14.
14.
gyönyörű szobor. és tényleg kapunk hozzá vmi videojátékot is? :)
13.
13.
Gurren
#12: "Akármennyire is szeretnék elfogult lenni hazánk fiai játékfejlesztőkkel ez azért orbitális túlzás."

mintha lenne ehhez valami közük a fejlesztőknek.
12.
12.
PolluxHUN
Akármennyire is szeretnék elfogult lenni hazánk fiai játékfejlesztőkkel ez azért orbitális túlzás.
Bár lehet csak a magyarok anyagi helyzetét veszem alapul és tuti lesz egypár gyeprefos23 geek aki beruház rá vmelyik nagyon nyugati v. nagyon keleti országban, de nekem bőven elég a 8k-s alap gamma.
11.
11.
#10: pl. a World of Warcraft Tauren Hunter: Korg Highmountain Figure 50 dollárért vagy még az alatta (ami kb 11.000,- Ft) a miénk lehet és méretben közel ekkora a kidolgozása sem gyengébb... értem én, hogy ez gyűjtői és keveseknek lehet így az értéke is nő, na de kérem...
http://www.youtube.com/watch?v=BYzeW21W6uQ
10.
10.
#4: Egyetértek! Valóban jól ki van dolgozva, de ha a hasonló méretű és minőségű játékfigurák árait nézzük, a töredékéért megkaphatjuk őket, 65.000,- nonszensz és orbitális összeg.!.
9.
9.
#6: Jó meglátás, helyes darab :)
8.
8.
Gurren
#3: egyelőre olyan lesz a városnézet, de ha jól emlékszem, később lehet, hogy kerül bele rendes teljes képernyős. sokaknak nem tetszik ez így, köztük nekem se :C
7.
7.
hedzsooo
Nekem eleg lesz a jatek, mar varom, meg a haverok is, "hotseat" modot is toljuk majd vele, ha idonk engedi ! :D
6.
6.
Dresa
Én inkább a lányt unboxolnám...
5.
5.
Callation
#4: Ja és ha felgyújtod a szárnyait hogy úgy nézzen ki mint az a másik angyal a borítón vagy az intróban hamar elolvad XD
4.
4.
caleb007
Jól néz ki, meg minden... De 65 ezer??? Akárhogy nézem, ez akkor is csak öntött műanyag.
3.
3.
YTy
Láttam youtube-on gameplay videókat ahol is a város egy ilyen popup ablakban jelent meg, ami hát fos őszintén szólva. Nos ez vmi gyors nézete volt a városnak, vagy ennyit bírtak kihozni magukból? Igen, igen nem az a lényeg leszarom, de hogy néz már ki(már ha úgy maradt). Erről mit tudtok ?
2.
2.
exonic
Szerintem hogy egy ilyet valaki megirigyeljen nem kell nagy rajongónak lenni, szerintem akárhol jól mutatna :)
1.
1.
Necreon
Geralt of Rivia-ra emlékeztet :).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...