Idén már nem jelenik meg az új Silent Hill

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 10.
  • Csúszás
Link másolása
A Konami hivatalosan is megerősítette a napokban felröppent híreszteléseket, miszerint idén már nem fog megjelenni az új Silent Hill. A kiadó azt ígérte, hogy a jövő év első negyedében még sor kerülhet a premierre, addig viszont ne is számítsunk a játékra - a pletykák szerint az új MGS-csomag is késik.

A legpontosabb dátumot augusztus végén hallottuk a Silent Hill: Downpour érkezése kapcsán, akkor a brit Amazon szellőztette meg, hogy november 4-én már a boltok polcain keresgélhetjük a túlélő horror-széria legújabb darabját. A PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készül epizódtól sokat várunk még akkor is, ha a Konami megint nem a japán stúdióira bízta a fejlesztést, hanem kiszervezte azt a cseh Vatra Gamesnek.

Mint utóbb kiderült - akár így tervezte a kiadó, akár nem -, a játék nem fog megjelenni novemberben, sőt ami azt illeti, idén egyáltalán nem számíthatunk a premierre. A Silent Hill: Downpour a Konami szerint csak jövőre fog megjelenni, ha minden igaz, 2012 első negyedében lesz esedékes a bemutatkozás - a német Amazon február 15-re ígéri a debütöt.

A hírekkel párhuzamosan olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy a Metal Gear Solid HD Collection sem fog megjelenni időben - a Konami ezzel kapcsolatban nem kívánt pontosítani, annyit jegyzett meg, hogy hivatalosan még nem tűzték ki a várva-várt gyűjtemény érkezési dátumát, ezért késésről sem lehet szó.

7.
7.
ReNegAdE
#6: Hát túl sok alvás az biztos hogy nem!Legalább is részemről!:)
6.
6.
#5: És még csak október van, mi lesz még itt :)
5.
5.
ReNegAdE
Hát nem keseredtem el nagyon,legalább jövőre is jön valami ütős kis cím!Idén úgy is túl nagy volt a dömping eddig is!
4.
4.
Folti90
#3: Basszus, azon filóztam egy csomót, hogy ezt az arcot ismerem valahonnan!! Na már tudom!! XD
3.
3.
Teuton
Nem is érdekel amíg a képen látható csákóról Sebestyén Balázs jut eszembe XD
2.
2.
Vendu
Nekem ez is jó hír spóroltam 13000Ft-ot.
1.
1.
givi6
Nem nagyon voltam oda az előző részért...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...